![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Myślę, że mój problem jest z moim gniazdem / coś takiego. Mam Intel Audio Studio dla XP, więc w moim XP mam skonfigurowane moje głośniki dla niego. ale jak moja modo cd nie mają Intel Audio Studio Nie jestem w stanie je skonfigurować. wiesz link Intel Audio Studio dla Vista. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jeśli chodzi mogę dokonać Intel nie wydała wersję Vista
| |||
| |||
| w jaki sposób dostosować dźwięk przełączniki |
|
| |||
| |||
| To bardzo dobre pytanie ..... Jeśli dostawca sprzedał PC jak Vista kompatybilne, będę mówić do niego z prośbą o wsparcie. Można także mówić Intel techniczna, ale nie będę hold your breath. |
|
| |||
| |||
| dzięki za odpowiedź, mam pytanie o wsparcie ze sprzedawcą. poinformuj nas zobaczyć |
|
| |||
| |||
| Powodzenia Jeśli nie można rozwiązać za pomocą sterowników / oprogramowania, inna możliwość jest instalacja PCI Sound Card, że Vista jest kompatybilne. Jeśli Dostawca sprzedawane Ci maszyny Vista kompatybilne, go do poniesienia kosztów |
|
| |||
| |||
| Windows Vista to kozioł crap i miały ten sam problem i IV próbował zmienić sterowniki, ale bez powodzenia. Windows Vista również zajmuje pamięci jak żaden BODYS jej działalności także będzie zastąpiony przyszłym roku, ponieważ Microsoft uważa, że system operacyjny jest tak beznadziejne Gdybym ci Chciałbym przejść do systemu Windows XP (Professional), ponieważ ma ona stabilny system operacyjny. ![]() Cieszymy się, że pomoże! |
![]() |
|
| Zakładki |