menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Zvuk, Reproduktory & MP3 prehrávače

Register

Prepne do priehľad, teraz bez zvuku

Reply

Thread Tools
Old 1.februára 2008, 07:26
Člen Skupina

Default Prepne do priehľad, teraz bez zvuku

Myslím, že môj problém je s mojím jack / niečo takého. Mám Intel audio štúdio pre xp, tak v mojich XP mám nakonfigurovaná mojich reproduktorov pre ňu. ale ako môj modo cd nemajú Intel audio štúdio nejsem schopný nastaviť. viete odkaz pre Intel zvukové štúdio pre Vista.
Old 1.februára 2008, 08:53
Darcu Skupina

Pokiaľ je mi môže okrem Intel doteraz vydala verziu Vista

Môj systém: Domov Kompiluje

Processor (s):
AMD 64 x 2 Dvou Core 5200 + 2.60GHz
Základná doska:
Asus M2V Rev 1.
Pamäť RAM:
4 GB (3,25 gigabajt viditeľné)
Grafické karty (s):
NVIDIA GeForce 7300 GS
Zvuková karta:
5,1 Reatek On-rada
Pevný disk (y):
250 GB SATA & 400GB SATA
Optická mechanika (s):
Pioneer 110 x 2
Case / PSU:
Sklad / 550W Tichý
Chladenie:
Sklad
Sieť / Internet:
10/100 Nič / 20MB Panny Satelit
Monitor (s):
Fujitsu Siemens 22 "TFT ZS
Operačný systém (y):
Vista Ultimate x32/Windows 7 x64
Old 2 februára 2008, 02:23
Člen Skupina

potom, ako upraviť zvuk prepínače
Old 2 februára 2008, 02:48
Darcu Skupina

To je veľmi dobrá otázka ..... Ak váš poskytovateľ predaných PC ako Vista kompatibilné, bol by som mu povedané, že žiadajú o pomoc. Dalo by sa tiež hovoriť s Intel Tech Support, ale já jsem nechtěl zadržte dych.
Old 4.februára 2008, 04:33
Člen Skupina

vďaka za odpoveď, som požiadal o podporu od predajcu. pozrime
Old 4.februára 2008, 04:54
Darcu Skupina

Veľa šťastia

Ak ste schopní ho vyriešiť pomocou ovládača / software, ďalšou možnosťou je inštalácia PCI zvuková karta, ktorá je Vista kompatibilní. Ak váš dodávateľ predávané ste stroj ako Vista kompatibilné, dostanem ho, aby znášal náklady
Old 22 marca 2008, 13:24
Člen Skupina

Windows Vista je zhromaždenia hovno som mal rovnaký problém a iv snažil zmeniť ovládače, ale nie šťastie. Windows Vista tiež zaberá pamäť ako žiadny bodys aj jeho podnikania bude nahradené v budúcom roku, pretože Microsoft sa domnieva, že operačný systém je blbost takže i když jsi šla aj na Windows XP (profesionálne), pretože má stabilný operačný systém.

Som rád, že to pomôže!
Reply

Register

Záložky

Podobné témy
Nitka Thread Odľahčenú Fórum Odpovede Posledný príspevok
Vista Pack zvuk! KanoakaVirus Operačné systémy Windows 2 30. mája 2008 20:24
Vista zvukový záznamník. Ako to funguje ashmehta Všeobecné Software Chat 3 12. mája 2008 12:30
Existuje nejaký spôsob, ako zistiť, či som zapnutý počítač na dnešok? SuiSamurai Všeobecné Software Chat 6 1. januára 2008 17:10
HELP! aj prepnutie na mojej novej Antec 900, ale teraz moji PC zvyknutý začať! cheesepuff Všeobecné Hardware Chat 14 18. december 2007 14:48
Vista zvuk havárie hotrodbiker Multimedia & Kodeky 1 3. September 2007 01:01
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.