![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Myslím, že môj problém je s mojím jack / niečo takého. Mám Intel audio štúdio pre xp, tak v mojich XP mám nakonfigurovaná mojich reproduktorov pre ňu. ale ako môj modo cd nemajú Intel audio štúdio nejsem schopný nastaviť. viete odkaz pre Intel zvukové štúdio pre Vista. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Pokiaľ je mi môže okrem Intel doteraz vydala verziu Vista
| |||
| |||
| potom, ako upraviť zvuk prepínače |
|
| |||
| |||
| To je veľmi dobrá otázka ..... Ak váš poskytovateľ predaných PC ako Vista kompatibilné, bol by som mu povedané, že žiadajú o pomoc. Dalo by sa tiež hovoriť s Intel Tech Support, ale já jsem nechtěl zadržte dych. |
|
| |||
| |||
| vďaka za odpoveď, som požiadal o podporu od predajcu. pozrime |
|
| |||
| |||
| Veľa šťastia Ak ste schopní ho vyriešiť pomocou ovládača / software, ďalšou možnosťou je inštalácia PCI zvuková karta, ktorá je Vista kompatibilní. Ak váš dodávateľ predávané ste stroj ako Vista kompatibilné, dostanem ho, aby znášal náklady |
|
| |||
| |||
| Windows Vista je zhromaždenia hovno som mal rovnaký problém a iv snažil zmeniť ovládače, ale nie šťastie. Windows Vista tiež zaberá pamäť ako žiadny bodys aj jeho podnikania bude nahradené v budúcom roku, pretože Microsoft sa domnieva, že operačný systém je blbost takže i když jsi šla aj na Windows XP (profesionálne), pretože má stabilný operačný systém. ![]() Som rád, že to pomôže! |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Vista Pack zvuk! | KanoakaVirus | Operačné systémy Windows | 2 | 30. mája 2008 20:24 |
| Vista zvukový záznamník. Ako to funguje | ashmehta | Všeobecné Software Chat | 3 | 12. mája 2008 12:30 |
| Existuje nejaký spôsob, ako zistiť, či som zapnutý počítač na dnešok? | SuiSamurai | Všeobecné Software Chat | 6 | 1. januára 2008 17:10 |
| HELP! aj prepnutie na mojej novej Antec 900, ale teraz moji PC zvyknutý začať! | cheesepuff | Všeobecné Hardware Chat | 14 | 18. december 2007 14:48 |
| Vista zvuk havárie | hotrodbiker | Multimedia & Kodeky | 1 | 3. September 2007 01:01 |
| Thread Tools | |
| |