мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Хардуаре > Звук, Спеакерс & МП3 плејери

Register

Пребацили на видик, сада нема звука

Reply

Тхреад Тоолс
Old 1. Мар 2008, 07:26
Мембер Гроуп

Мислим да је мој проблем са мојим јацк / нешто попут овог. Имам Интел аудио студио за ксп, тако да у мом КСП подешена сам моју звучници за то. него као мој Модо цд немате Интел аудио студио Ја сам не у могућности за конфигурирати. Знате ли линк за Интел аудио студио за видик.
Old 1. Мар 2008, 08:53
Донаторска Група

Дуг као ЈА моћи дати Интел нису пустили Видик приказ

Мы Сыстем: Почетна Буилд

Процесор (и):
64 кс 2 АМД Дуал Цоре 5200 + 2.60ГХз
Матичне плоче:
Асус М2В Рев 1.
РАМ меморија:
4ГБ (3.25гб видљиво)
Графичка картица (е):
НВИДИА ГеФорце 7300 ГС
Соунд Цард:
5,1 Реатек Он-Боард
Тврди диск (и):
250 ГБ САТА & 400гб САТА
Оптички погон (е):
Пионеер 110 кс 2
Цасе / псу:
Стоцк / 550у Нечујно
Хлађење:
Стоцк
Нетуорк / Интернет:
10/100 НИЦ / 20МБ Девице Цабле
Монитор (е):
Фујитсу Сиеменс 22 "ТФТ БИЛА
Оперативни систем (е):
Кс32/Уиндоус 7 Виста Ултимате кс64
Old 2. Мар 2008, 02:23
Мембер Гроуп

па како то подесити аудио прекидачи
Old 2. Мар 2008, 02:48
Донаторска Група

То је врло добро питање ..... Ако је Ваш добављач продао рачунар као Виста компатибилан, Ја бих био говорио са њим, молба за подршку. Можете разговарати са Интел Тецх Суппорт, али не бих држати дах.
Old 4. Мар 2008, 04:33
Мембер Гроуп

хвала за одговор, ја сам питао за подршку од добављача. Пусти нас да видимо
Old 4. Мар 2008, 04:54
Донаторска Група

Сретно

Ако не можете решити преко драјвера / софтуаре, још једна могућност је да инсталирате ПЦИ Звучна картица, која је Виста компатибилна. Ако је ваш Супплиер продао ти машина као Виста компатибилан, добити од њега да сноси трошкове
Old 22. Јан 2008, 13:24
Мембер Гроуп

Уиндоус Виста је хрпа од бесмислица сам имао исти проблем и ив суђен променити возача, али не и срећу. Уиндоус Виста такође узима ваше меморије као нико бодыс пословне и његова ће бити замењени идуће године, јер сматра да је Мицрософтов оперативни систем је срање па ако су вам и ја бих ићи у систему Уиндоус КСП (професионалних), јер има стабилан оперативни систем.

Глад то хелп!
Reply

Register
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц