![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Мислим да је мој проблем са мојим јацк / нешто попут овог. Имам Интел аудио студио за ксп, тако да у мом КСП подешена сам моју звучници за то. него као мој Модо цд немате Интел аудио студио Ја сам не у могућности за конфигурирати. Знате ли линк за Интел аудио студио за видик. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Дуг као ЈА моћи дати Интел нису пустили Видик приказ
| |||
| |||
| па како то подесити аудио прекидачи |
|
| |||
| |||
| То је врло добро питање ..... Ако је Ваш добављач продао рачунар као Виста компатибилан, Ја бих био говорио са њим, молба за подршку. Можете разговарати са Интел Тецх Суппорт, али не бих држати дах. |
|
| |||
| |||
| хвала за одговор, ја сам питао за подршку од добављача. Пусти нас да видимо |
|
| |||
| |||
| Сретно Ако не можете решити преко драјвера / софтуаре, још једна могућност је да инсталирате ПЦИ Звучна картица, која је Виста компатибилна. Ако је ваш Супплиер продао ти машина као Виста компатибилан, добити од њега да сноси трошкове |
|
| |||
| |||
| Уиндоус Виста је хрпа од бесмислица сам имао исти проблем и ив суђен променити возача, али не и срећу. Уиндоус Виста такође узима ваше меморије као нико бодыс пословне и његова ће бити замењени идуће године, јер сматра да је Мицрософтов оперативни систем је срање па ако су вам и ја бих ићи у систему Уиндоус КСП (професионалних), јер има стабилан оперативни систем. ![]() Глад то хелп! |