менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютери, комплектуючі > Звук, Виступаючі & MP3-плеєри

Register

Перейшли на Vista, тепер немає звуку

Reply

Різьба Інструменти
Old 1 лютого 2008, 07:26
Член групи

Я думаю, що моя проблема з моїм Jack / щось на зразок цього. У мене Intel Audio Studio для XP, так і в моїй XP я налаштував мій виступають за це. але, як моя MODO CD не мають Intel Audio Studio Я не можу все його. Чи знаєте ви посилання на Intel Audio Studio для Vista.
Old 1 лютого 2008, 08:53
Донор групи

Наскільки я можу зрозуміти, Intel ще не випустила версію Vista

Моя система: Головна Build

Процесор (и):
AMD 64 X 2 Dual Core 5200 + 2.60GHz
Материнська плата:
Asus m2v Rev 1.
ОЗУ:
4gb (3.25gb видно)
Графічна карта (и):
NVIDIA GeForce 7300 ОВ
Звукова карта:
5.1 Reatek бортовий
Жорсткий диск (и):
250 GB SATA І 400gb SATA
Оптичний привід (и):
Pioneer 110 х 2
Діло / PSU:
Фондові / 550w немого
Охолодження:
Фондовий
Мережі / Інтернет:
10/100 Nic / 20Мб Віргінські кабелю
Монітор (и):
Fujitsu Siemens 22 "TFT БУЛО
Операційна система (и):
Vista Ultimate x32/Windows 7 x64
Old 2 лютого 2008, 02:23
Член групи

Потім, як налаштувати аудіо-перемикачі
Old 2 лютого 2008, 02:48
Донор групи

Це дуже добре запитання ..... Якщо ваш постачальник продав комп'ютер, як Vista сумісні, я буду говорити з ним, просячи про підтримку. Ви також можете поговорити з підтримкою Intel Tech, але я б не затримувати подих.
Old 4 лютого 2008, 04:33
Член групи

Спасибо за ответ, я попросив підтримки у продавця. Давайте подивимося,
Old 4 лютого 2008, 04:54
Донор групи

Удачи

Якщо ви не в змозі вирішити її через драйвери / ПЗ, іншим варіантом є установка PCI звукової карти, яка Vista сумісна. Якщо ваш постачальник продав і машину як Vista сумісна, змусити його взяти на себе витрати
Old 22 березня 2008, 13:24
Член групи

Windows Vista є купа лайна У мене була та ж проблема і IV спробував внести зміни до драйвера, але не пощастило. Windows Vista також займає пам'яті, як ніякий Bodys свого бізнесу також будуть замінені в наступному році, оскільки Microsoft вважає, що операційна система це лайно так що якщо на вашому місці я б піти на Windows XP (Professional), тому що вона має стабільну операційну систему.

Раді Вам допомогти!
Reply

Register
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.