![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Я думаю, що моя проблема з моїм Jack / щось на зразок цього. У мене Intel Audio Studio для XP, так і в моїй XP я налаштував мій виступають за це. але, як моя MODO CD не мають Intel Audio Studio Я не можу все його. Чи знаєте ви посилання на Intel Audio Studio для Vista. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Наскільки я можу зрозуміти, Intel ще не випустила версію Vista
| |||
| |||
| Потім, як налаштувати аудіо-перемикачі |
|
| |||
| |||
| Це дуже добре запитання ..... Якщо ваш постачальник продав комп'ютер, як Vista сумісні, я буду говорити з ним, просячи про підтримку. Ви також можете поговорити з підтримкою Intel Tech, але я б не затримувати подих. |
|
| |||
| |||
| Спасибо за ответ, я попросив підтримки у продавця. Давайте подивимося, |
|
| |||
| |||
| Удачи Якщо ви не в змозі вирішити її через драйвери / ПЗ, іншим варіантом є установка PCI звукової карти, яка Vista сумісна. Якщо ваш постачальник продав і машину як Vista сумісна, змусити його взяти на себе витрати |
|
| |||
| |||
| Windows Vista є купа лайна У мене була та ж проблема і IV спробував внести зміни до драйвера, але не пощастило. Windows Vista також займає пам'яті, як ніякий Bodys свого бізнесу також будуть замінені в наступному році, оскільки Microsoft вважає, що операційна система це лайно так що якщо на вашому місці я б піти на Windows XP (Professional), тому що вона має стабільну операційну систему. ![]() Раді Вам допомогти! |