![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Наскоро построен десктоп, NVidia 680i SLI, Q6600, 2GB, 8800GT, XP Pro, 500GB, 600 вата PS, бла бла бла. Аз съм с помощта на вградения в звук с драйвери Realtek доставят с дънната пакет и звука работи перфектно, тъй като аз построена компютъра в края на януари. Онзи ден, започнах го, направи някои работи, а след това започва свири една песен в iTunes, а само звук излезе на левия говорител. Опитах няколко различни програми и дори звук от vids в IE 7, но със същия резултат. Аз тествани високоговорителите на друг компютър и те работят добре. Аз също да презареди на водачите, които дойдоха с дънната платка, но нищо не се промени. Не е имало промени, направени до хардуера на компютъра, когато тя беше между работа и, когато тя не е, и не е имало реална софтуерни промени, направени че аз знам. Интересното част от него е, че ако се отвори на звукова карта контролиращ софтуер (Realtek), докато свири една песен в iTunes, песента излиза само левия високоговорител, но ако след това включване на софтуера вграден в reverb, на reverb излиза от двамата говорители, но самата песен само излиза на левия говорител. Аз съм доста добре с компютрите и аудио софтуер / хардуер, както аз съм музикант, но аз не съм технологии, така че всяка помощ относно това ще бъде оценено. Аз бях направил много за отстраняване на проблеми и не са били в състояние да решат проблема. Като музикант, това започва да се превърне в голяма работа и не мога да намеря имейл адрес за Realtek да се свържете с тяхната подкрепа център, един от двамата. Джо |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Били ли сте опитвали повторно инсталиране на драйвери и / или с използване на актуализирана версия от Realtek?
| |||
| |||
| Имам reinstalled драйверите и те също да се появи най-обновени версии от Realtek. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Опитайте unistalling тях, а след това рестартирайте и инсталирате ги отново.
| |||
| |||
| Цитат:
2. Опитах слушалки в тази крик и има същия резултат. Тя е единствена 1 / 8 "стерео жак на гърба на дънната платка, просто така ли. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| си отиде в контролния панел и конфигуриран високоговорителите?
Температурата вътре в този ябълков пай е над 1000 градуса. Ако се мно-го, A струя от разтопен bramley Apple ще се струя. Може Иди си; да отидем моя. Така или иначе, един от нас е захождането! Моята система: Мина
|
|
| |||
| |||
| Да, аз се опитва да конфигурира говорители и аудио настройките в Windows, Realtek, и в различните програми съм опитал да слушате аудио с (iTunes, IE и т.н., и т.н.). |
|
| |||
| |||
| За да деинсталирате, отидете в диспечера на устройствата / Звук и видео игра контролери, подчертават Realtek Аудио контролер десния клик и изберете деинсталиране. |
|
| |||
| |||
| Да съм съгласен деинсталирате и въведете контролния панел отидете на играта контролери Кликнете с десния бутон върху иконата и я деинсталирате. Прав сте philthomas. Велика работа! |
|
| |||
| |||
| Само толкова ли знаят, че накрая просто проведе Windows System Restore обратно до около няколко седмици рано (към момента аз знаех беше преди издаването започнали) и звука работи перфектно сега, така че определено беше софтуерен / водача въпрос. Той е бил вървят добре сега за няколко седмици. |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Звук проблем, моля Помощ | kannibleklown | Звук, Тонколони & MP3 Плейъри | 6 | 23-ти август 2009 година 14:06 |
| Нестандартни Звуци за лаптоп | targh | Вирус, шпионски софтуер & Сигурност | 22 | 8 Март 2008 18:09 |
| Звуков проблем? | memooo | Звук, Тонколони & MP3 Плейъри | 3 | 27 Feb 2008 18:46 |
| Друг проблем не звук, опитах всичко, което може да измисля! | 8235helen | Звук, Тонколони & MP3 Плейъри | 4 | 19 Jan 2008 09:59 |
| Необичайни Symantec Pop-Up - Трябва някой да ме ръководство чрез Влез файлове др | Madraykin | Вирус, шпионски софтуер & Сигурност | 7 | 2-ро Дек 2007 15:37 |
| Нишка Инструменти | |
| |