μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Εξοπλισμός Υπολογιστών > Ήχος, Ηχεία & MP3 Players

Register

Unusual Sound Problem

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 26 Μαρτίου, 2008, 08:37
Μέλος Ομάδα

Default Unusual Sound Problem

Πρόσφατα χτισμένο στην επιφάνεια εργασίας, Nvidia 680i SLI, Q6600, 2GB, 8800GT, XP Pro, 500GB, 600 Watt PS, μπλα μπλα μπλα.

Είμαι χρησιμοποιώντας την ενσωματωμένη σε ήχο με την Realtek οδηγούς που παρέχεται με τη μητρική πλακέτα και τον ήχο πακέτο λειτούργησε πλήρως από τότε που χτίστηκε τον υπολογιστή στο τέλος του Ιανουαρίου.

Η δεύτερη μέρα, άρχισα να τον καταργήσει, έκανε κάποια δουλειά, τότε άρχισε να παίζει ένα τραγούδι στο iTunes, αλλά μόνο ήχος βγήκε από το αριστερό ηχείο. Δοκίμασα μερικά διαφορετικά προγράμματα ή ακόμα και ήχο από vids στον IE 7, αλλά με το ίδιο αποτέλεσμα. Θα δοκιμαστούν οι ομιλητές σε άλλον υπολογιστή και λειτουργούν καλά. Πιστεύω επίσης ότι οι οδηγοί επαναφορτωθεί ήρθε με τη μητρική πλακέτα, αλλά τίποτα δεν άλλαξε. Δεν υπήρξαν αλλαγές που έγιναν σε οποιοδήποτε hardware του υπολογιστή όταν ήταν μεταξύ εργασίας και όταν δεν ήταν, και δεν υπάρχουν πραγματικές αλλαγές που έγιναν το λογισμικό που γνωρίζω.

Το ενδιαφέρον είναι ότι αν ανοίξει η κάρτα ήχου ελεγκτής λογισμικού (Realtek) ενώ παίζει ένα τραγούδι στο iTunes, το μόνο τραγούδι προέρχεται από το αριστερό ηχείο, αλλά αν μου τότε ενεργοποιείτε το λογισμικό του built-in reverb, το reverb βγαίνει από τα δύο ηχεία, αλλά το ίδιο το τραγούδι έρχεται μόνο από το αριστερό ηχείο.

Είμαι πολύ καλά με τους υπολογιστές και το λογισμικό ήχου / υλικό που είμαι μουσικός, αλλά δεν είμαι τεχνολογίας, οπότε οποιαδήποτε βοήθεια σχετικά με αυτό θα εκτιμηθεί. Έχω κάνει πολλά από την αντιμετώπιση προβλημάτων και δεν έχουν μπορέσει να λύσει το πρόβλημα. Ως μουσικός, αυτό αρχίζει να γίνει μια μεγάλη υπόθεση και δεν μπορώ να βρω μια διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για το Realtek να επικοινωνήσετε με την υποστήριξη του κέντρου, είτε.

Joe
Old 26 Μαρτίου 2008, 09:36
Διαχειριστής Ομάδα

Έχετε δοκιμάσει εκ νέου την εγκατάσταση των οδηγών ή / και χρησιμοποιώντας μια ενημερωμένη έκδοση από Realtek;

Το σύστημά μου: Hybr! Δ

Processor (s):
AMD Turion 64 x2 TL-64 2.2GHz
Motherboard:
HP nForce 560
Μνήμες:
2GB DDR2 PC2-5300
Κάρτα γραφικών (ες):
Nvidia 7150M Εποχούμενες Ολοκληρωμένη
Κάρτα Ήχου:
5,1 Εποχούμενες Ολοκληρωμένη
Hard Drive (s):
250GB 5400RPM SATA300
Optical Drive (s):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Υπόθεση / PSU:
Stock HP
Ψύξη:
Stock HP
Network / Internet:
10/100 Nic / 10MB Virgin Cable
Monitor (ες):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Operating System (s):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 26 Μαρτίου, 2008, 09:40
Μέλος Ομάδα

Απόσπασμα:
Αρχικά Αποστολέας Dave Υβριδικοί View Post
Έχετε δοκιμάσει εκ νέου την εγκατάσταση των οδηγών ή / και χρησιμοποιώντας μια ενημερωμένη έκδοση από Realtek;
Έχω την επανεγκατάσταση των οδηγών και επίσης φαίνεται να είναι οι πιο ενημερωμένες εκδόσεις από Realtek.
Old 26 Μαρτίου, 2008, 10:23
Ομάδα Δωρητών

Δοκιμάστε unistalling τους, και έπειτα θα επανεκκινήσει για να εγκαταστήσετε πάλι.

Επίσης, έχετε δοκιμάσει διαφορετικά ηχεία ή ακουστικά στην υποδοχή κάρτας ήχου.

Το σύστημά μου: Αρχική Κατασκευάστηκε

Processor (s):
AMD 64 x 2 Dual Core 5200 + 2.60GHz
Motherboard:
Asus M2V Αναθ. 1.
Μνήμες:
4GB (3.25gb ορατό)
Κάρτα γραφικών (ες):
NVIDIA GeForce 7300 GS
Κάρτα Ήχου:
5,1 Reatek On-Board
Hard Drive (s):
250 GB SATA & 400gb SATA
Optical Drive (s):
Pioneer 110 x 2
Υπόθεση / PSU:
Απόθεμα / 550w Silent
Ψύξη:
Χρηματιστήριο
Network / Internet:
10/100 Nic / 20Mb Virgin Cable
Monitor (ες):
Fujitsu Siemens 22 "TFT WAS
Operating System (s):
Vista Ultimate x32/Windows 7 x64
Old 26 Μαρτίου, 2008, 10:46
Μέλος Ομάδα

Απόσπασμα:
Αρχικά Αποστολέας philthomas View Post
Δοκιμάστε unistalling τους, και έπειτα θα επανεκκινήσει για να εγκαταστήσετε πάλι.

Επίσης, έχετε δοκιμάσει διαφορετικά ηχεία ή ακουστικά στην υποδοχή κάρτας ήχου.
1. Θα προσπαθήσω την απεγκατάσταση, επανεκκίνηση, μετά την εγκατάσταση ξανά, αλλά πώς να το απεγκατάσταση οδηγών; Ποτέ δεν έχω πράξει στο παρελθόν.

2. Προσπάθησα ακουστικά με βύσμα και ότι έχεις το ίδιο αποτέλεσμα. Είναι ένα και μόνο 1 / 8 "στερεοφωνικό βύσμα στο πίσω μέρος της μητρικής πλακέτας, απλά για να γνωρίζετε.
Old 26 Μαρτίου 2008, 10:51
Ομάδα Δωρητών

έχετε πάει σε πίνακα ελέγχου και έχουν ρυθμιστεί τα ηχεία;

Το σύστημά μου: Ορυχείο

Processor (s):
διπλού πυρήνα AMD Athlon
Motherboard:
winfast 6600
Μνήμες:
3GB
Κάρτα γραφικών (ες):
MSI 8600GT
Κάρτα Ήχου:
ορισμένες φθηνές dx9 5,1
Hard Drive (s):
Optical Drive (s):
Υπόθεση / PSU:
Ψύξη:
Network / Internet:
Monitor (ες):
Cibox 1440 x 900
Operating System (s):
Vista
Old 26 Μαρτίου 2008, 11:06
Μέλος Ομάδα

Απόσπασμα:
Αρχικά Αποστολέας mrdaveyk View Post
έχετε πάει σε πίνακα ελέγχου και έχουν ρυθμιστεί τα ηχεία;
Ναι, έχω προσπαθήσει να ρυθμίσετε την ομιλήτρια και ρυθμίσεις ήχου στα Windows, Realtek, και στα διάφορα προγράμματα που έχω προσπαθήσει να με ακούσετε ήχου (iTunes, IE, κτλ, κτλ).
Old 26 Μαρτίου, 2008, 11:13
Ομάδα Δωρητών

Για να καταργήσετε την εγκατάσταση, πηγαίνετε στο Device Manager / ήχου βίντεο και παιχνιδιών, υπογραμμίζουν την Realtek Audio ελεγκτή, κάντε δεξί κλικ και επιλέξτε απεγκαταστήσετε.
Old 1 Απριλίου 2008, 12:43
Μέλος Ομάδα

Ναι συμφωνώ απεγκαταστήστε και εισάγετε τον πίνακα ελέγχου να συνεχίσω παιχνιδιών δεξί κλικ στο εικονίδιο και να απεγκαταστήσετε αυτό.
Έχετε δίκιο philthomas.Μεγάλη δουλειά!
Old 7 Απρίλη 2008, 13:38
Μέλος Ομάδα

Ακριβώς έτσι εσείς γνωρίζετε, εγώ τελικά διήρκεσε μόλις ένα Windows Επαναφορά Συστήματος πίσω σε περίπου λίγες εβδομάδες νωρίτερα (σε μια εποχή που ήξερα ήταν πριν από την έκδοση ξεκινήσει) και ο ήχος δουλεύει τέλεια τώρα, γι 'αυτό ήταν σίγουρα ένα λογισμικό / οδηγός θέμα. Ήταν ωραία τώρα τρέχει για μια-δυο εβδομάδες.
Reply

Register

Σελιδοδείκτες

Παρόμοια νήματα
Νήμα Thread Starter Φόρουμ Απαντήσεις Τελευταίο μήνυμα
Πρόβλημα ήχου, PLEASE HELP kannibleklown Ήχος, Ηχεία & MP3 Players 6 23 Αυγούστου 2009 14:06
Unusual Ήχοι για Laptop targh Virus, Spyware & Ασφάλεια 22 8η Μαρ 2008 18:09
Ήχος πρόβλημα; memooo Ήχος, Ηχεία & MP3 Players 3 27 Φεβ 2008 18:46
Ένα άλλο πρόβλημα δεν ήχου, προσπάθησα όλα όσα μπορώ να σκεφτώ! 8235helen Ήχος, Ηχεία & MP3 Players 4 19 Ιαν 2008 09:59
Unusual Symantec pop-up - πρέπει κάποιος να μου οδηγό μέσω Σύνδεση αρχεία κ.λπ. Madraykin Virus, Spyware & Ασφάλεια 7 2η Δεκ. 2007 15:37
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.