manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Hardware > Zvuk, Speakers & MP3 Playeri

Register

Neobična Sound Problem

Reply

Thread Tools
Old 26 ožujak 2008, 08:37
Member Group

Default Neobična Sound Problem

Nedavno sam sagradio desktop, Nvidia SLI 680i, Q6600, 2GB, 8800GT, XP Pro, 500GB, 600 Watt PS, blah blah blah.

Im 'koristeći izgrađen-in zvučne s Realtek drivere isporučuje sa matične ploče paket i zvuk je radila savršeno jer sam sagradio računalo krajem siječnja.

Neki dan sam počeo ga, nije neki posao, a zatim počeo svirati pjesmu u iTunes, samo zvuk, ali je došao iz lijeve zvučnik. Pokušao sam nekoliko različitih programa, pa čak i zvuk od vids u IE 7, ali s istim rezultatom. Ja testirani zvučnike na neko drugo računalo i oni rade dobro. JA isto tako prekrcan vozača da dođe s matične ploče, ali ništa promijenila. Nije bilo promjene koje su napravljene na bilo koji hardver na računalu, kada je između radne i kada to nije bio, i nije bilo realne softver izmjene koje Znam.

Na zanimljiv dio je da ako sam otvoriti zvučne kartice kontroler softvera (Realtek) dok svira pjesmu u iTunes, samo pjesmu izlazi lijevom zvučnik, ali ako sam skrenuti na softver je izgrađen-in reverb, reverb je izlazi iz oba govornika, a pjesma se samo izlazi iz lijeve zvučnik.

Ja sam prilično dobro s računalima i audio software / hardware kao da sam glazbenik, ali Im 'ne tech, tako da na bilo koji pomoć bi bilo poštovati ovu. Ja sam učinio mnogo za rješavanje problema, a niste uspjeli riješiti problem. Biti glazbenik, to je polazna postati velika stvar i ja ne mogu naći adresu e-pošte za Realtek kontaktirati njihovu podršku centra, oba.

Joe
Old 26. ožujak 2008, 09:36
Administrator Group

Jeste li pokušao ponovo instalirati upravljačke programe i / ili koristite ažuriranu verziju iz Realtek?

My System: Hybr! D

Procesor (i):
AMD Turion 64 x2 TL-64 2.2GHz
Matične ploče:
HP nForce 560
RAM memorija:
2GB DDR2 PC2-5300
Grafička kartica (e):
Nvidia 7150M Onboard Integrirane
Sound Card:
5,1 Onboard Integrirane
Tvrdi disk (i):
250GB 5400RPM SATA300
Optički pogon (e):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Case / PSU:
Stock HP
Hlađenje:
Stock HP
Network / Internet:
10/100 NIC / 10MB Djevice Cable
Monitor (e):
17 "WXGA + BrightView HD Široki zaslon
Operacijski sustav (e):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 26 ožujak 2008, 09:40
Member Group

Quote:
Originally Posted by Dave Hybrid View Post
Jeste li pokušao ponovo instalirati upravljačke programe i / ili koristite ažuriranu verziju iz Realtek?
Imam reinstalled vozača i oni isto tako čini se da je većina od Realtek ažurirane verzije.
Old 26 ožujak 2008, 10:23
Donatorska Grupa

Pokušajte unistalling ih, a zatim ponovo pokrenuti i instalirati ih ponovo.

Također ste pokušali različite zvučnici ili slušalice u zvučnu utičnicu.

My System: Početna Build

Procesor (i):
64 x 2 AMD Dual Core 5200 + 2.60GHz
Matične ploče:
Asus M2V Rev 1.
RAM memorija:
4GB (3.25gb vidljivo)
Grafička kartica (e):
NVIDIA GeForce 7300 GS
Sound Card:
5,1 Reatek On-Board
Tvrdi disk (i):
250 GB SATA & 400gb SATA
Optički pogon (e):
Pioneer 110 x 2
Case / PSU:
Stock / 550w Nečujni
Hlađenje:
Stock
Network / Internet:
10/100 NIC / 20MB Djevice Cable
Monitor (e):
Fujitsu Siemens 22 "TFT BILA
Operacijski sustav (e):
X32/Windows 7 Vista Ultimate x64
Old 26 ožujak 2008, 10:46
Member Group

Quote:
Originally Posted by philthomas View Post
Pokušajte unistalling ih, a zatim ponovo pokrenuti i instalirati ih ponovo.

Također ste pokušali različite zvučnici ili slušalice u zvučnu utičnicu.
1. Ja ću probati deinstaliranju, ponovne inicijalizacije operacijskog sust, a zatim ponovo instalirate, ali kako mogu ići oko deinstaliranju drivere? Nikad nisam to učinili prije.

2. Pokušao sam u toj slušalice utičnica i dobio isti rezultat. To je jedinstveno 1 / 8 "stereo jack na stražnjoj strani matične ploče, samo toliko da znate.
Old 26. ožujak 2008, 10:51
Donatorska Grupa

si u control panel i konfigurira zvučnike?

My System: Moj

Procesor (i):
AMD Athlon dual core
Matične ploče:
winfast 6600
RAM memorija:
3gb
Grafička kartica (e):
MSI 8600GT
Sound Card:
neki jeftini dx9 5,1
Tvrdi disk (i):
Optički pogon (e):
Case / PSU:
Hlađenje:
Network / Internet:
Monitor (e):
Cibox 1440 x 900
Operacijski sustav (e):
Vista
Old 26. ožujak 2008, 11:06
Member Group

Quote:
Originally Posted by mrdaveyk View Post
si u control panel i konfigurira zvučnike?
Da, ja sam pokušala je konfigurirati zvučnika i audio postavke u Windowsima, Realtek, te u raznim programima sam pokušala slušati audio sa (iTunes, IE, itd, itd).
Old 26 ožujak 2008, 11:13
Donatorska Grupa

Za deinstalirati, idite na Device Manager / Zvuk i video-igre Kontroleri, istaknuli Realtek Audio kontroler, kliknite desnom tipkom i odaberite deinstalirati.
Old 1. travanj 2008, 12:43
Member Group

Da slažem deinstalirali i upišite control panel ići na igre Kontroleri desni klik na ikonu i deinstalirajte ga.
U pravu ste philthomas.Great work!
Old 7. travanj 2008, 13:38
Member Group

Samo tako da momci znate, na kraju sam samo išla Windows System Restore vratiti na oko nekoliko tjedana ranije (u vremenu prije nego što sam znao da je problem počeo) i zvuk sada radi savršeno, tako da je definitivno software / driver problem. To je bio pokrenut u redu sada, za nekoliko tjedana.
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.