![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Nedavno sam sagradio desktop, Nvidia SLI 680i, Q6600, 2GB, 8800GT, XP Pro, 500GB, 600 Watt PS, blah blah blah. Im 'koristeći izgrađen-in zvučne s Realtek drivere isporučuje sa matične ploče paket i zvuk je radila savršeno jer sam sagradio računalo krajem siječnja. Neki dan sam počeo ga, nije neki posao, a zatim počeo svirati pjesmu u iTunes, samo zvuk, ali je došao iz lijeve zvučnik. Pokušao sam nekoliko različitih programa, pa čak i zvuk od vids u IE 7, ali s istim rezultatom. Ja testirani zvučnike na neko drugo računalo i oni rade dobro. JA isto tako prekrcan vozača da dođe s matične ploče, ali ništa promijenila. Nije bilo promjene koje su napravljene na bilo koji hardver na računalu, kada je između radne i kada to nije bio, i nije bilo realne softver izmjene koje Znam. Na zanimljiv dio je da ako sam otvoriti zvučne kartice kontroler softvera (Realtek) dok svira pjesmu u iTunes, samo pjesmu izlazi lijevom zvučnik, ali ako sam skrenuti na softver je izgrađen-in reverb, reverb je izlazi iz oba govornika, a pjesma se samo izlazi iz lijeve zvučnik. Ja sam prilično dobro s računalima i audio software / hardware kao da sam glazbenik, ali Im 'ne tech, tako da na bilo koji pomoć bi bilo poštovati ovu. Ja sam učinio mnogo za rješavanje problema, a niste uspjeli riješiti problem. Biti glazbenik, to je polazna postati velika stvar i ja ne mogu naći adresu e-pošte za Realtek kontaktirati njihovu podršku centra, oba. Joe |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jeste li pokušao ponovo instalirati upravljačke programe i / ili koristite ažuriranu verziju iz Realtek?
| |||
| |||
| Imam reinstalled vozača i oni isto tako čini se da je većina od Realtek ažurirane verzije. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Pokušajte unistalling ih, a zatim ponovo pokrenuti i instalirati ih ponovo.
| |||
| |||
| Quote:
2. Pokušao sam u toj slušalice utičnica i dobio isti rezultat. To je jedinstveno 1 / 8 "stereo jack na stražnjoj strani matične ploče, samo toliko da znate. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| si u control panel i konfigurira zvučnike?
Temperatura unutar ovog jabuka pita je preko 1000 stupnjeva. Ako sam ga provući, a mlazom rastopljen bramley jabuka će mlaz vode vanjska strana. Mogao idite; mogao ići mina. Bilo kako bilo, jedan od nas ide dolje! My System: Moj
|
|
| |||
| |||
| Da, ja sam pokušala je konfigurirati zvučnika i audio postavke u Windowsima, Realtek, te u raznim programima sam pokušala slušati audio sa (iTunes, IE, itd, itd). |
|
| |||
| |||
| Za deinstalirati, idite na Device Manager / Zvuk i video-igre Kontroleri, istaknuli Realtek Audio kontroler, kliknite desnom tipkom i odaberite deinstalirati. |
|
| |||
| |||
| Da slažem deinstalirali i upišite control panel ići na igre Kontroleri desni klik na ikonu i deinstalirajte ga. U pravu ste philthomas. Great work! |
|
| |||
| |||
| Samo tako da momci znate, na kraju sam samo išla Windows System Restore vratiti na oko nekoliko tjedana ranije (u vremenu prije nego što sam znao da je problem počeo) i zvuk sada radi savršeno, tako da je definitivno software / driver problem. To je bio pokrenut u redu sada, za nekoliko tjedana. |