![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| A közelmúltban épült egy asztalon Nvidia 680i SLI, Q6600, 2GB, 8800GT, XP Pro, 500GB, 600 Watt PS, bla bla bla. Én vagyok a beépített hangot a Realtek vezetők, amely az alaplap csomag és a hang tökéletesen működött, amióta a számítógép beépített Január végén. A minap én kezdődött meg, meg némi munka, aztán elkezdte játszani a dalt az iTunes, de csak a hang jött ki a bal oldali hangszóró. Próbáltam néhány különböző programok, és még hangot videókat IE 7, de ugyanazt az eredményt. Teszteltem a felszólalók egy másik számítógépen, és jól működik. Azt is újra a vezetők, hogy eljött az alaplap, de semmi sem változott. Nem voltak olyan változtatások, amelyeket a számítógépes hardver között, amikor is a munka és ha nem volt, és nem voltak valódi szoftver változtatások tudok róla. Az érdekes része az, hogy ha megnyitják a hangkártya vezérlő szoftver (Realtek), míg a játék egy dalt az iTunes, a dal csak jön ki a bal oldali hangszóró, de ha én majd kapcsolja be a szoftver beépített reverb a reverb jön ki a két hangszóró, de a dal maga csak jön ki a bal oldali hangszóró. Én nagyon jó a számítógép és audio szoftver / hardver, mint én vagyok a zenész, de én nem vagyok technika, így minden segítséget ez appreciated. I've done a lot of hibaelhárítás, és nem volt képes megoldani a problémát. Mivel zenész, ez kezd egy nagy ügy, és nem találok egy e-mail cím: Realtek kapcsolatba a Ügyfélszolgálathoz sem. Joe |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ön próbálta újra telepítése a vezetők és / vagy egy frissített verziója a Realtek?
| |||
| |||
| Nekem van újra a vezetők, és ők is úgy tűnik, hogy a leginkább frissített változatait a Realtek. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Próbálja unistalling őket, újraindít és telepítse újra.
| |||
| |||
| Idézet:
2. Próbáltam, hogy a fejhallgató jack, és megvan az eredmény. Ez egy 1 / 8 "sztereó jack hátoldalán az alaplap, csak így tudom. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ön elment a kezelőpanel és konfigurálni a hangfalakat?
A hőmérséklet ebben a almás pite 1000 fok fölött van. Ha férjhez, egy sugárhajtású Olvasztott Bramley alma is spriccel ki. Lehet menni a módon lehet menni az enyém. Akárhogy is, az egyik nekünk mennek! My System: Enyém
|
|
| |||
| |||
| Igen, én is megpróbálta konfigurálhatja a hangszóró és audio beállítás a Windows, Realtek, és a különböző programok már megpróbálta hallgatni Audio (iTunes, IE, stb, stb.) |
|
| |||
| |||
| Eltávolítania, látogasson el a Device Manager / Hang videó és játékvezérlők, kiemelni a Realtek audió vezérlő, jobb klikk és válasszuk ki az Eltávolítás parancsot. |
|
| |||
| |||
| Igen, egyetértek uninstall, és adja meg a kezelőpanel tovább játékvezérlők jobb klikk az ikonra, és távolítsa el azt. Igaza van philthomas. Szép munka volt! |
|
| |||
| |||
| Csak így Tudjátok, én végül csak futott a Windows System Restore vissza egy néhány héttel korábban (egy alkalommal tudtam előtt kezdődött a probléma), és a hang tökéletesen működik jelenleg, így azt feltétlenül egy szoftver / driver probléma. Már futó finom most egy pár hétig. |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Sound Problem, please help | kannibleklown | Hang, Felszólaltak & MP3 lejátszók | 6 | Augusztus 23, 2009 14:06 |
| Szokatlan hangzik a Laptop | targh | Vírus, kémprogram és biztonság | 22 | 8. március 2008 18:09 |
| Hang probléma? | memooo | Hang, Felszólaltak & MP3 lejátszók | 3 | 27. február 2008 18:46 |
| Egy másik szempontból nem probléma, próbáltam mindent, azt hiszem! | 8235helen | Hang, Felszólaltak & MP3 lejátszók | 4 | 19. január 2008 09:59 |
| Szokatlan Symantec elõugró - van szükség, hogy valaki vezessen át Log-fájlok, stb | Madraykin | Vírus, kémprogram és biztonság | 7 | 2. december 2007 15:37 |
| Téma eszközök | |
| |