![]() |
|
| |||
| |||
| לאחרונה הקים Desktop, Nvidia 680i SLI, Q6600, 2GB, 8800GT, XP Pro, 500GB, 600 Watt נ.ב., בלה בלה בלה. אני משתמש מובנה עם קול Realtek נהגים שסופק עם לוח האם החבילה ואת קול עבד באופן מושלם מאז שאני בנו את המחשב בסוף חודש ינואר. לפני כמה ימים, התחלתי את זה, עשינו קצת עבודה, ולאחר מכן החל לשחק שיר ב iTunes, אבל רק קול יצא שמאל שפת אם. ניסיתי בכמה תוכניות ואפילו צליל מתוך vids ב-IE 7, אבל עם אותה תוצאה. אני לבדוק את הרמקולים במחשב אחר והם עובד בסדר. אני גם reloaded את הנהגים שהגיעו עם לוח האם, אבל שום דבר לא השתנה. לא היו שינויים שבוצעו בכל החומרה במחשב בין אם זה עובד ומתי זה היה אסור, לא היו שינויים שנעשו נדל תוכנה שאני מכיר. את חלק מעניין זה שאם אני פותח את תוכנת כרטיס הקול Controller (Realtek), תוך השמעת שיר ב iTunes, את השיר רק יצא שמאל שפת אם, אבל אם אני לאחר מכן להפעיל את התוכנה מובנה reverb, את reverb יוצא של שני רמקולים, אבל השיר עצמו יצא רק שמאל של שפת אם. אני די טוב עם מחשבים ושמע תוכנה / חומרה כפי אני מוזיקאי, אבל אני לא טכני, אז כל עזרה בנושא זה יהיה מוערך. אני כבר נעשה הרבה לפתרון בעיות, ולא היה מסוגל לפתור את הבעיה. להיות מוזיקאי, זה מתחיל להיות עניין גדול ואני לא יכול למצוא כתובת דוא"ל של Realtek לפנות למרכז התמיכה שלהם גם. ג 'ו |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| האם ניסית התקנה מחדש של מנהלי התקנים ו / או באמצעות גירסה מעודכנת של Realtek?
| |||
| |||
| יש לי את מנהלי ההתקנים מחדש והם גם להיראות ביותר מ Realtek עדכון גירסאות. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| נסה unistalling אליהם, ולאחר מכן לאתחל ולהתקין אותם שוב.
| |||
| |||
| ציטוט:
2. ניסיתי שקע אוזניות באותה וקיבלתי את אותה התוצאה. זוהי אחת 1 / 8 "ג 'ק סטראו בצד האחורי של לוח האם, רק שתדע. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| האם נעלם לתוך לוח הבקרה ואת מוגדר הדוברים?
|
| |||
| |||
| כן, אני כבר ניסו להגדיר את שפת אם ושמע ההגדרות ב-Windows, Realtek, וכן במגוון תוכניות אני כבר ניסית להקשיב עם אודיו (iTunes, קרי, וכו 'וכו'). |
|
| |||
| |||
| כדי להסיר את ההתקנה, לך ל 'מנהל ההתקנים / סאונד וידאו ומשחק, להדגיש את Realtek אודיו Controller, לחץ ובחר את הזכות להסיר את ההתקנה. |
|
| |||
| |||
| כן אני מסכים להסיר את ההתקנה ולהזין את לוח הבקרה על המשחק עבור בקרים הזכות ללחוץ על הסמל או להסיר אותה. אתה צודק philthomas. עבודה מצוינת! |
|
| |||
| |||
| רק אז אתם יודעים, אני בסופו של דבר רק רצו של Windows שחזור המערכת לראש לגבי כמה שבועות קודם לכן (כדי פעם היה לפני שהכרתי את הבעיה התחילה) ואת הצליל עובד באופן מושלם עכשיו, אז זה היה בהחלט תוכנה / הנהג הבעיה. זה היה בסדר מפעיל כעת, כמה שבועות. |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| בעיית סאונד, אנא עזור | kannibleklown | סאונד, רמקולים נגני MP3 & | 6 | 23 אוגוסט 2009 14:06 |
| נשמע בלתי רגיל על Laptop | targh | וירוסים, תוכנות ריגול ואבטחה | 22 | 8 מרץ 2008 18:09 |
| סאונד הבעיה? | memooo | סאונד, רמקולים נגני MP3 & | 3 | -27 פברואר 2008 18:46 |
| בעיה נוספת, לא נשמע, ניסיתי כל מה שאני יכול לחשוב! | 8235helen | סאונד, רמקולים נגני MP3 & | 4 | 19th ינואר 2008 09:59 |
| חריג Symantec מוקפץ - צריך שמישהו מדריך אותי דרך התחברות קבצים, וכו ' | Madraykin | וירוסים, תוכנות ריגול ואבטחה | 7 | 2nd דצמבר 2007 15:37 |
| שרשרת כלים | |
| |