mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterinė įranga > Sound, Speakers & MP3 Players

Register

Neįprastos Garso problemos

Reply

Temos įrankiai
Old Kovas 26, 2008, 08:37
Narys

Default Neįprastos Garso problemos

Aš neseniai pastatytas Desktop, Nvidia 680i SLI, Q6600, 2GB, 8800GT, XP Pro, 500GB, 600 Watt PS, blah blah blah.

I'm using built-in su Realtek garso tvarkyklės tiekiama plokštės paketą ir garso dirbo puikiai, nes aš pastatė kompiuterį sausio pabaigoje.

Kitą dieną, aš pradėjau jį, padarė tam tikrą darbą, tada pradėjo groti dainą "iTunes, bet garsas tik išėjo iš kairės garsiakalbis. Bandžiau keletą skirtingų programų ir net garsą iš Vids IE 7, tačiau tokį patį rezultatą. Aš išbandyti ant kito kompiuterio garsiakalbius ir jie dirba puikiai. Aš taip pat perkrauta tvarkykles, gautas kartu su pagrindinės plokštės, tačiau nieko pakeisti. Nebuvo jokių pakeitimų, padarytų bet apie kompiuterinę techniką nuo kada jis dirbo ir kada ji buvo ne, ir nebuvo jokių realių programinės įrangos pakeitimus, kad aš žinau.

Įdomu ir tai, kad jei aš atverti garso plokštę Controller software (Realtek), o groti daina iTunes daina tik išeina kairėje garsiakalbį, tačiau, jei aš tada įjungti įranga įmontuota Aidėjimas, reverb išeina tiek garsiakalbiai, bet daina pati ateina tik iš kairės garsiakalbis.

Aš labai gerai su kompiuteriais ir garso programinės įrangos / techninės įrangos kaip aš muzikantas, bet aš ne tech, todėl bet tai būtų vertinama pagalba. I've done ir trikčių šalinimo partijos ir negalėjo išspręsti problemą. Būdamas muzikantas, tai pradeda tapti baisi, ir aš negaliu rasti pašto adresą Realtek kreiptis į aptarnavimo centrą, arba.

Joe
Old Kovas 26, 2008, 09:36
Administrator Grupė

Ar jūs bandėte iš naujo įdiegti tvarkykles ir / arba naudojant atnaujintą versiją iš Realtek?

Mano sistema: Hybr! D

Procesorius (-iai):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Pagrindinė plokštė:
HP nForce 560
RAM atmintis:
2GB DDR2 PC2-5300
Graphics Card (-ai):
NVIDIA 7150M borto Integruota
Garso plokštė:
5,1 borto Integruota
Kietasis diskas (-ai):
250GB 5400rpm, SATA300
Optical Drive (s):
18x CD / DVDRW DL ATA
Case / PSU:
Akcijų HP
Aušinimas:
Akcijų HP
Tinklas / Internetas:
10/100 NIC / 10MB Mergelių Kabelinė
Monitorius (-ai):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Operacinė sistema (-os):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old Kovas 26, 2008, 09:40
Narys

Citata:
Originally Posted by Dave Hybrid View Post
Ar jūs bandėte iš naujo įdiegti tvarkykles ir / arba naudojant atnaujintą versiją iš Realtek?
Turiu iš naujo tvarkykles, ir jie taip pat atrodo, kad naujausią versiją iš Realtek.
Old Kovas 26, 2008, 10:23
Donorų grupės

Gauta unistalling juos, tada paleisti ir įdiegti jas iš naujo.

Taip pat Jūs bandė įvairias garsiakalbiai arba ausinės ir garso kortelės lizdas.

Mano sistema: Pagrindinis Modifikacija

Procesorius (-iai):
AMD 64 X 2 Dual Core 5200 + 2.60GHz
Pagrindinė plokštė:
Asus M2V REV 1.
RAM atmintis:
4GB (3.25gb matomas)
Graphics Card (-ai):
NVIDIA GeForce 7300 GS
Garso plokštė:
5,1 Reatek On-Board
Kietasis diskas (-ai):
250 GB SATA ir SATA 400GB
Optical Drive (s):
Pioneer 110 x 2
Case / PSU:
Ištekliai / 550W Silent
Aušinimas:
Ištekliai
Tinklas / Internetas:
10/100 NIC / 20MB Mergelių Kabelinė
Monitorius (-ai):
Fujitsu-Siemens 22 "TFT WS
Operacinė sistema (-os):
Vista Ultimate x32/Windows 7 x64
Old Kovas 26, 2008, 10:46
Narys

Citata:
Originally Posted by philthomas View Post
Gauta unistalling juos, tada paleisti ir įdiegti jas iš naujo.

Taip pat Jūs bandė įvairias garsiakalbiai arba ausinės ir garso kortelės lizdas.
1. Aš pabandyti pašalinti, perkrovimo, tada įdiegti iš naujo, bet kaip aš galiu eiti apie šalinti vairuotojai? Aš niekada to nepadarė iki šiol.

2. Bandžiau ausinės toje Jack ir gavo tokį patį rezultatą. Tai yra vienas 1 / 8 "stereo jack dėl plokštę atgal, tik kad jūs žinote.
Old Kovas 26, 2008, 10:51
Donorų grupės

have you gone į valdymo skydą ir konfigūracija garsiakalbius?

Mano sistema: Mano

Procesorius (-iai):
AMD Athlon Dual Core
Pagrindinė plokštė:
WinFast 6.600
RAM atmintis:
3Gb
Graphics Card (-ai):
MSI 8600GT
Garso plokštė:
pigių DX9 5,1
Kietasis diskas (-ai):
Optical Drive (s):
Case / PSU:
Aušinimas:
Tinklas / Internetas:
Monitorius (-ai):
Cibox 1440 x 900
Operacinė sistema (-os):
Vista
Old Kovas 26, 2008, 11:06
Narys

Citata:
Originally Posted by mrdaveyk View Post
have you gone į valdymo skydą ir konfigūracija garsiakalbius?
Taip, aš bandėme nustatyti garsiakalbio ir garso parametrus Windows, Realtek ir įvairių programų Aš bandė įsiklausyti į garsą (iTunes, IE ir tt, ir pan.)
Old Kovas 26, 2008, 11:13
Donorų grupės

Norėdami išdiegti, eikite į "Device Manager / Garso ir vaizdo žaidimų valdikliai, išryškinti Realtek Audio Controller, spragtelėkite dešiniu klavišu ir pasirinkite ištrinti.
Old Balandis 1, 2008, 12:43
Narys

Taip sutinku pašalinkite ir įveskite Control Panel eiti žaidimų valdikliai dešiniuoju pelės mygtuku spustelėkite piktogramą ir pašalinkite jį.
Jūs esate teisus philthomas.Great work!
Old Balandis 7, 2008, 13:38
Narys

Tiesiog žinau, kad jus vaikinai, aš galiausiai tiesiog bėgo Windows System Restore Atgal į "Apie keletą savaičių anksčiau (su laiku aš žinojau, buvo prieš išduodant pradėjo) ir garsas veikia puikiai dabar, tai buvo tikrai Programinė įranga / vairuotojo klausimas. Tai buvo veikia puikiai dabar porą savaičių.
Reply

Register
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.