![]() |
|
|||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
|
|
Temos įrankiai |
|
|
|||
|
|||
|
Aš neseniai pastatytas Desktop, Nvidia 680i SLI, Q6600, 2GB, 8800GT, XP Pro, 500GB, 600 Watt PS, blah blah blah.
I'm using built-in su Realtek garso tvarkyklės tiekiama plokštės paketą ir garso dirbo puikiai, nes aš pastatė kompiuterį sausio pabaigoje. Kitą dieną, aš pradėjau jį, padarė tam tikrą darbą, tada pradėjo groti dainą "iTunes, bet garsas tik išėjo iš kairės garsiakalbis. Bandžiau keletą skirtingų programų ir net garsą iš Vids IE 7, tačiau tokį patį rezultatą. Aš išbandyti ant kito kompiuterio garsiakalbius ir jie dirba puikiai. Aš taip pat perkrauta tvarkykles, gautas kartu su pagrindinės plokštės, tačiau nieko pakeisti. Nebuvo jokių pakeitimų, padarytų bet apie kompiuterinę techniką nuo kada jis dirbo ir kada ji buvo ne, ir nebuvo jokių realių programinės įrangos pakeitimus, kad aš žinau. Įdomu ir tai, kad jei aš atverti garso plokštę Controller software (Realtek), o groti daina iTunes daina tik išeina kairėje garsiakalbį, tačiau, jei aš tada įjungti įranga įmontuota Aidėjimas, reverb išeina tiek garsiakalbiai, bet daina pati ateina tik iš kairės garsiakalbis. Aš labai gerai su kompiuteriais ir garso programinės įrangos / techninės įrangos kaip aš muzikantas, bet aš ne tech, todėl bet tai būtų vertinama pagalba. I've done ir trikčių šalinimo partijos ir negalėjo išspręsti problemą. Būdamas muzikantas, tai pradeda tapti baisi, ir aš negaliu rasti pašto adresą Realtek kreiptis į aptarnavimo centrą, arba. Joe |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Ar jūs bandėte iš naujo įdiegti tvarkykles ir / arba naudojant atnaujintą versiją iš Realtek?
|
|||
|
|||
|
Turiu iš naujo tvarkykles, ir jie taip pat atrodo, kad naujausią versiją iš Realtek.
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Gauta unistalling juos, tada paleisti ir įdiegti jas iš naujo.
|
|||
|
|||
|
Citata:
2. Bandžiau ausinės toje Jack ir gavo tokį patį rezultatą. Tai yra vienas 1 / 8 "stereo jack dėl plokštę atgal, tik kad jūs žinote. |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
have you gone į valdymo skydą ir konfigūracija garsiakalbius?
|
|
|
|||
|
|||
|
Taip, aš bandėme nustatyti garsiakalbio ir garso parametrus Windows, Realtek ir įvairių programų Aš bandė įsiklausyti į garsą (iTunes, IE ir tt, ir pan.)
|
|
|
|||
|
|||
|
Norėdami išdiegti, eikite į "Device Manager / Garso ir vaizdo žaidimų valdikliai, išryškinti Realtek Audio Controller, spragtelėkite dešiniu klavišu ir pasirinkite ištrinti.
|
|
|
|||
|
|||
|
Taip sutinku pašalinkite ir įveskite Control Panel eiti žaidimų valdikliai dešiniuoju pelės mygtuku spustelėkite piktogramą ir pašalinkite jį.
Jūs esate teisus philthomas. Great work!
|
|
|
|||
|
|||
|
Tiesiog žinau, kad jus vaikinai, aš galiausiai tiesiog bėgo Windows System Restore Atgal į "Apie keletą savaičių anksčiau (su laiku aš žinojau, buvo prieš išduodant pradėjo) ir garsas veikia puikiai dabar, tai buvo tikrai Programinė įranga / vairuotojo klausimas. Tai buvo veikia puikiai dabar porą savaičių.
|