![]() |
|
| |||
| |||
| Es nesen uzbūvēta desktop, Nvidia SLI 680i, Q6600, 2GB, 8800GT, XP Pro, 500GB, 600 watt PS, blah blah blah. Es, izmantojot iebūvēto skaņu ar Realtek vadītāju apgādā ar mātesplati paketi un skaņa ir strādājusi lieliski, jo es būvēts datoru janvāra beigās. Citu dienu, es sāku tā pat, veica kādu darbu, tad sāka spēlēt dziesmu iTunes, bet skaņu tikai nāca no kreisā skaļruņa. Es to izmēģināju dažas dažādām programmām un pat skaņu no vids in IE 7, bet ar tādu pašu rezultātu. Es testē uz cita datora skaļruņi un viņi strādā labi. Es arī pārkrauto draiverus, kas nāca ar mātesplatē, bet nekas nav mainījies. Nebija nekādas izmaiņas veiktas jebkāda veida aparatūras uz datora no brīža, kad tas darbojās un kad tā nebija, un nebija reālas programmatūras izmaiņas, ko es zinu. Interesants daļa no tā ir, ka, ja es atvērtu skaņas kartes kontrolieris programmatūru (Realtek), bet spēlē dziesmu iTunes, dziesma tikai nāk no kreisā skaļruņa, bet, ja es tad ieslēgt programmatūras iebūvēto reverb, reverb nāk no abu runātāju, bet dziesma pati tikai nāk no kreisā skaļruņa. Es esmu diezgan labs ar datoriem un audio software / hardware, kā es esmu mūziķis, bet es esmu no tech, tādējādi jebkurš palīdzība uz tas būtu appreciated. Es esmu darījusi daudz problēmu novēršanu un nav spējusi atrisināt problēmu. Būt mūziķis, tas sāk kļūt īpašs un es nevaru atrast e-pasta adresi Realtek sazināties ar atbalsta centru, vai nu. Joe |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Vai esat mēģinājuši atkārtoti instalējot draiveri un / vai, izmantojot atjaunināto versiju no Realtek?
| |||
| |||
| Man ir pārinstalēta, draiveri un tās arī šķiet, visvairāk atjauninātās versijas no Realtek. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Try unistalling tos, tad reboot un uzstādīt tos no jauna.
| |||
| |||
| Quote:
2. Es mēģināju austiņas šajā jack un saņēma tādu pašu rezultātu. Tas ir viens 1 / 8 "stereo jack uz aizmuguri mātesplate, tikai tā jūs zināt. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| tu esi devusies ar vadības paneli un konfigur runātāji?
Iekšpuses šo ābolu pīrāgs temperatūra ir virs 1000 grādiem. Ja es saspiediet to, ir izkausēta Bramley ābolu reaktīvo būs squirt out. Varētu iet savu ceļu, varētu iet mine. Katrā ziņā viens no mums iet uz leju!! Mana sistēma: Mans
|
|
| |||
| |||
| Jā, esmu mēģinājis konfigurēt runātājs un audio iestatījumiem Windows, Realtek un dažādām programmām esmu mēģinājis klausīties audio (iTunes, IE, utt, utt.) |
|
| |||
| |||
| Atinstalēt, iet uz Device Manager / Sound video un spēļu kontrolieri, iezīmējiet Realtek Audio kontrolieris, ar peles labo klikšķi un izvēlieties atinstalēt. |
|
| |||
| |||
| Jā, es piekrītu atinstalēt un ievadiet kontroles panelis iet uz spēļu kontrolieriem labo klikšķi ikonas un atinstalēt. You are right philthomas. Great work! |
|
| |||
| |||
| Vienkārši, lai jūs guys zināt, es beidzot tikai ilga Windows System Restore atgriezties aptuveni pāris nedēļas agrāk (lai laikā es zināju, bija pirms jautājumu sākās) un skaņu strādā perfekti tagad, lai tas noteikti bija software / vadītāja jautājumu. Tas ir bijis darbojas naudas sodu tagad pāris nedēļas. |