![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Niedawno wybudowany na pulpicie, 680i SLI, Q6600, 2GB, 8800GT, XP Pro, 500GB, 600 watt PS, bla bla bla. Używam wbudowanego dźwięku z Realtek sterowniki dostarczone wraz z płytą główną i pakiet dźwięku pracował idealnie ponieważ komputer zbudowany pod koniec stycznia. Na drugi dzień, zacząłem go, zrobił kilka prac, a następnie rozpoczął odtwarzanie utworu w iTunes, ale dźwięk tylko wyszli z lewego głośnika. Próbowałem kilka różnych programów, a nawet dźwięk z vids w IE 7, ale z tego samego rezultatu. I testowane głośniki na innym komputerze i działają dobrze. Ja również reloaded sterowniki, które razem z płytą główną, ale nie zmieniło. Nie było żadnych zmian w stosunku do żadnego sprzętu w komputerze, kiedy została ona między ziemią i gdy nie było i nie ma żadnych realnych zmian dokonanych oprogramowania tego co wiem. Ciekawe strony to, że jeśli otworzy się karta dźwiękowa kontroler oprogramowania (Realtek) podczas odtwarzania utworu w iTunes, utworu tylko wyjdzie lewym głośniku, ale jeśli potem włączyć oprogramowania wbudowanego reverb, z pogłosem wychodzi obu głośników, ale tylko sam utwór pochodzi z lewego głośnika. Ja jestem dobry z komputerów i oprogramowania audio / hardware, tak jak Ja jestem muzykiem, ale ja nie jestem w tech, więc pomocy na byłoby to docenione. I've done wiele rozwiązywania problemów i nie były w stanie rozwiązać problemu. Bycie muzykiem, zaczyna to być naprawdę duża sprawa i nie mogę znaleźć adres e-mail do Realtek skontaktować się z centrum pomocy technicznej, albo. Joe |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Czy próbowali ponownego instalowania sterowników i / lub wykorzystujących zaktualizowaną wersję z Realtek?
| |||
| |||
| Mam ponownie zainstalować sterowniki i oni również wydają się być najbardziej aktualnych wersji z Realtek. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Spróbuj unistalling je, a następnie ponownie uruchomić komputer i zainstalować je ponownie.
| |||
| |||
| Cytat:
2. Próbowałem w tym gniazda słuchawek i dostał ten sam rezultat. Jest jednym 1 / 8 "stereo jack z tyłu płyty głównej, tak wiesz. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Pan poszedł do panelu sterowania i konfiguracji głośników?
Temperatura wewnątrz tego jabłecznik jest ponad 1000 stopni. Jeśli wycisnąć to, strumienia stopionego Bramley Apple obsikać obecnie. Czy go na swój sposób; mogłyby kopalni. Tak czy inaczej, jedno z nas będzie w dół! My System: Mój
|
|
| |||
| |||
| Tak, I've próbowała skonfigurować ustawienia głośników i dźwięku w systemie Windows, Realtek, w różnych programach I've próbował słuchać audio (iTunes, IE, etc, etc.) |
|
| |||
| |||
| Aby odinstalować program, przejdź do Menedżera urządzeń / dźwięku wideo i gier, zaznacz Realtek Audio kontrolera, kliknij prawym przyciskiem myszy i wybierz odinstalować. |
|
| |||
| |||
| Tak, zgadzam się odinstalować i wprowadź go w panelu sterowania, kontrolery gier kliknij prawym przyciskiem myszy ikonę i jej odinstalować. Masz rację philthomas. Great work! |
|
| |||
| |||
| Just so you guys know, I ostatecznie tylko prowadził Windows narzędzie Przywracanie systemu do około kilka tygodni wcześniej (w czasie znałem był przed wydaniem zaczął) i dźwięk działa, więc to był zdecydowanie oprogramowania / sterownika problem. To działa dobrze już na kilka tygodni. |
![]() |
|
| Zakładki |