![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Nedávno som postavil desktopu Nvidia 680i SLI, Q6600, 2GB, 8800GT, XP Pro, 500GB, 600 watt PS, bla bla bla. Som pomocou zabudovaného-v riadnom s Realtek ovládače dodávané s doske obale a zvuku pracoval dokonale, pretože som postavil počítač na konci januára. Na druhý deň, začal som to, urobil nejakú prácu, potom začal hrať pesničku v iTunes, ale zvuk len vyšiel z ľavého reproduktora. Zkoušel jsem niekoľko rôznych programov, a dokonca aj zvuk z vids v IE 7, ale s rovnakým výsledkom. Som testoval reproduktory na inom počítači a pracujú v poriadku. Tiež som reloaduje ovládače dodávané so základnou doskou, ale nič meniť. Neboli zistené žiadne zmeny na akýkoľvek hardvér v počítači medzi okamihom, kedy bolo pracovné a keď nebolo, a neexistujú žiadne reálne softvérových zmeny nevím. Zaujímavá časť je, že keď som otvorila zvukové karty radiče softvér (Realtek) a zároveň hrať písničku v iTunes, pieseň pochádza iba z ľavého reproduktora, ale keď som potom zase na softvér zabudovaný-in rezonancie je rezonancie vychádza z dvoch reproduktorov, ale pieseň sama pochádza iba z ľavého reproduktora. Som dosť dobrý s počítačmi a audio software / hardware, jak jsem muzikant, ale já ne tech, takže akejkoľvek pomoci na to by ocenili. Som urobil veľa odstraňovanie závad a neboli schopné vyriešiť problém. Ako muzikant, je to začína štát veľký problém a nemôžem nájsť e-mailovú adresu pre Realtek kontaktovať ich podporu centier, a to buď. Joe |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Skúšali ste re-inštaláciu ovládačov a / alebo pomocou aktualizovanej verzie od Realtek?
| |||
| |||
| Som preinštalovať ovládače a aj oni sa zdajú byť najviac aktualizované verzie od Realtek. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Skúste unistalling nimi, potom restart a nainštalovať znova.
| |||
| |||
| Citácia:
2. Snažil som sa, že vo sluchátkách jack a má rovnaký výsledok. Je to jediný 1 / 8 "stereo jack na zadnej strane dosky, rovnako tak viete. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ste odišla do ovládacieho panela a konfiguráciu reproduktorov?
Teplota vo vnútri tejto jablkový koláč je cez 1000 stupňov. Ak som mačkal ju prúdu roztaveného Bramley jablko bude striekať von. Mohol ísť svojou cestou, by mohli ísť dolu. Buď ako buď, jeden z nás ide dole! Môj systém: Moje
|
|
| |||
| |||
| Áno, som sa pokúsil nakonfigurovať reproduktorov a audio nastavenia vo Windows, Realtek, a v rámci rôznych programov som sa snažil počúvať audio s (iTunes, IE, atď, atď). |
|
| |||
| |||
| Ak chcete odinštalovať, prejdite ku Správcovia zariadenia / Zvukové videa a herných zariadení, zvýraznite Realtek Audio radič, kliknite pravým tlačidlom myši a vyberte odinštalovať. |
|
| |||
| |||
| Áno, súhlasím odinštalujte a zadajte kontrolný panel ísť o hru radiče kliknite pravým tlačidlom myši na ikonu a odinštalujte ho. Máš pravdu philthomas. Skvelá práca! |
|
| |||
| |||
| Len tak vy viete, som nakoniec len bežal na Windows Obnovovanie systému späť až o niekoľko týždňov skôr (do doby, kedy som vedel, že sa začal pred vydaním) a zvuk funguje perfektne, takže to bolo určite softvér / ovládače vydať. Je vedený pokutu hneď na niekoľko týždňov. |