![]() |
|
|||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
|
|
Тхреад Тоолс |
|
|
|||
|
|||
|
Недавно сам саградио десктоп, НВИДИА сли 680и, К6600, 2ГБ, 8800ГТ, КСП Про, 500ГБ, 600 Уатт ПС, блах блах блах.
Им 'помоћу изграђен-ин звучне са Реалтек дривер испоручује са матичне плоче пакет и звук је радила савршено јер сам саградио рачунар крајем јануара. Неки дан сам почео га, није неки посао, а затим почео свирати пјесму у иТунес, само звук, али је дошао из леве звучник. Покушао сам неколико различитих програма, па чак и звук од видс у ИЕ 7, али са истим резултатом. Ја тестирани звучнике на неко друго рачунар и они раде добро. ЈА исто тако прекрцан возача да дође са матичне плоче, али ништа променила. Није било промене које су направљене на било који хардвер на рачунару, када је између радне и када то није био, и није било реалне софтвер промене које Знам. На занимљив део је да ако сам отворити звучне картице контролер софтвера (Реалтек) док свира песму у иТунес, само пјесму излази левом звучник, али ако сам скренути на софтвер је изграђен-ин реверб, реверб је излази из оба говорника, а пјесма се само излази из леве звучник. Ја сам прилично добро са рачунарима и аудио софтуаре / хардуаре као да сам музичар, ипак Им 'не тецх, тако да на било који помоћ би било поштовати ову. Ја сам учинио много за решавање проблема, а нисте успели решити проблем. Да буде музичар, то је полазна постати велика ствар и ја не могу наћи адресу е-поште за Реалтек контактирати њихову подршку центра, оба. Јое |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Јесте ли покушао поново инсталирати управљачке програме и / или користите ажурирану верзију из Реалтек?
|
|||
|
|||
|
Имам реинсталлед возача и они исто тако чини се да је већина од Реалтек ажуриране верзије.
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Покушајте унисталлинг их, а затим поново покренути и инсталирате их поново.
|
|||
|
|||
|
Куоте:
2. Покушао сам у тој слушалице утичница и добио исти резултат. То је јединствено 1 / 8 "стерео јацк на задњој страни матичне плоче, само толико да знате. |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
си у цонтрол панел и подешена звучнике?
|
|
|
|||
|
|||
|
Да, ја сам покушала је конфигурисати звучника и аудио подешавања у Уиндоуси, Реалтек, те у разним програмима сам покушала слушати аудио са (иТунес, ИЕ, итд, итд).
|
|
|
|||
|
|||
|
За деинсталирам, идите на Девице Манагер / Звук и видео-игре Контролори, истакли Реалтек Аудио контролер, кликните десним тастером и изаберите деинсталирам.
|
|
|
|||
|
|||
|
Да слажем деинсталирали и откуцајте цонтрол панел ићи на игре Контролори десни клик на икону и уклоните инсталацију комплета алатки га.
У праву сте пхилтхомас. Греат уорк!
|
|
|
|||
|
|||
|
Само тако да момци знате, на крају сам само ишла Уиндоус Сыстем Ресторе вратити на око неколико недеља раније (у времену пре него што сам знао да је проблем почео) и звук сада ради савршено, тако да је дефинитивно софтуаре / дривер проблем. То је био покренут у реду сада, за неколико недеља.
|