az-öz

Magazine
Go Back   Bilgisayar Suyu > Bilgisayar Donanımı > Ses, Speakers & MP3 Çalarlar

Register

Olağandışı Ses Sorunu

Reply

Konu Araçları
Old 26 Mart 2008, 08:37
Üye Grubu

Kısa bir masaüstü, Nvidia SLI 680i, Q6600, 2GB, 8800GT, XP Pro, 500GB, 600 Watt PS, falan filan yaptı.

Ben kullanıyorum, ses-in Realtek sürücüleri anakart paketi ile sağlanan ve inşa bende Ocak ayı sonunda bilgisayar dahili ses mükemmel çalıştı.

Geçen gün, ben, bazı iş mi bu başladı, sonra da iTunes bir şarkı çalmaya başladı, ama sesi sadece sol hoparlör çıktım. Ben ve hatta IE 7 vids ses, ancak bir kaç farklı programlar denedim aynı sonucu ile. Başka bir bilgisayarda Hoparlörleri test ve sorunsuz çalışır. Ayrıca, ana kart ile birlikte gelen sürücüleri yeniden yerleştirilinceye, ama hiçbir şey değişti. Değişiklik yok, bilgisayarda herhangi bir donanım için zaman ve iş arasındaki yapılmıştır zaman ve değildi orada Benim bildiğim gerçek yazılım değişiklikleri yapılmıştır.

Bunun en ilginç bölümü ise iTunes bir şarkı çalarken Eğer ses kartı kontrol yazılımı (Realtek) açılması Eğer yazılımı Reverb-dahili açmak bu şarkıyı sadece sol hoparlör ANCAK gelir ise, Reverb Her iki hoparlör, ancak çıkan şarkıyı kendisi sadece sol hoparlörün çıkar.

Ben güzel bilgisayar ve ses yazılım ile iyi am donanım olarak bir müzisyen, ancak herhangi bir teknoloji var, bu mutluluk duyacağız herhangi bir yardımcı. Ve daha önce sorunu çözmek mümkün değil sorun giderme bir çok yaptık. Bir müzisyen olarak, bu önemli olmaya başlıyor ve ben de Realtek için destek merkezine ulaşmak için bir e-posta adresi bulamıyor.

Joe
Old 26 Mart 2008, 09:36
Yönetici Grubu

Yeniden denedim-Sürücüler ve yükleme / veya Realtek kimden güncelleştirilmiş bir sürümünü kullanıyor?

Benim Sistemi: Hybr! D

İşlemci (ler):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Anakart:
HP nForce 560
RAM hafıza:
2GB DDR2 PC2-5300
Grafik Kartı (ler):
Nvidia 7150M Onboard Entegre
Ses Kartı:
5,1 Onboard Entegre
Sabit Disk (ler):
250GB 5400RPM SATA300
Optik Sürücü (ler):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Case / PSU:
Stok HP
Soğutma:
Stok HP
Ağ Bağlantısı / İnternet:
10/100 Nic / 10MB Virgin Kablo
Monitör (ler):
17 "WXGA + HD Parlak Geniş ekran
İşletim Sistemi (ler):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 26 Mart 2008, 09:40
Üye Grubu

Alıntı:
Originally Posted by Dave Hibrid View Post
Yeniden denedim-Sürücüler ve yükleme / veya Realtek kimden güncelleştirilmiş bir sürümünü kullanıyor?
Ben sürücüleri yeniden yüklenmesi ve onlar da Realtek gelen en güncel sürümleri gibi görünür.
Old 26 Mart 2008, 10:23
Bağış Grubu

, Sonra bunları unistalling yeniden başlatın ve yeniden yüklemek deneyin.

Ayrıca ses soketi farklı hoparlör veya kulaklık denedi.

Benim Sistemi: Ev Yapı

İşlemci (ler):
AMD 64 x 2 Çift Çekirdekli 5200 + 2.60GHz
Anakart:
Asus M2V Rev 1.
RAM hafıza:
4GB (3.25gb görünür)
Grafik Kartı (ler):
NVIDIA GeForce 7300 GS
Ses Kartı:
5,1 Reatek On-Board
Sabit Disk (ler):
250 GB SATA ve 400gb SATA
Optik Sürücü (ler):
Pioneer, 110 x 2
Case / PSU:
Stok / 550w Sessiz
Soğutma:
Stok
10/100 Nic / 20MB Virgin Kablo
Monitör (ler):
Fujitsu Siemens 22 "TFT WAS
İşletim Sistemi (ler):
Vista Ultimate 7 x64 x32/Windows
Old 26 Mart 2008, 10:46
Üye Grubu

Alıntı:
Originally Posted by philthomas View Post
, Sonra bunları unistalling yeniden başlatın ve yeniden yüklemek deneyin.

Ayrıca ses soketi farklı hoparlör veya kulaklık denedi.
1. Ben kaldırılırken, rebootlayana, daha sonra yeniden yüklemeyi, ama nasıl hakkında sürücüleri kaldırmayı gidiyorsun? Çok önce yapılması hiç.

2. Ben Jack kulaklıklar denedim ve aynı sonucu var. Tek bir 1 / 8 anakartınızın arkasındaki "Stereo Jack, sadece bu nedenle olduğunu bilirler.
Old 26 Mart 2008, 10:51
Bağış Grubu

bunu kontrol paneli ve yapılandırılmış Hoparlörleri girdi mi?

Benim Sistemi: Benimki

İşlemci (ler):
AMD Athlon çift çekirdekli
Anakart:
winfast 6600
RAM hafıza:
3GB
Grafik Kartı (ler):
MSI 8600GT
Ses Kartı:
bazı ucuz DX9 5,1
Sabit Disk (ler):
Optik Sürücü (ler):
Case / PSU:
Soğutma:
Monitör (ler):
Cibox 1440 x 900
İşletim Sistemi (ler):
Vista
Old 26 Mart 2008, 11:06
Üye Grubu

Alıntı:
Originally Posted by mrdaveyk View Post
bunu kontrol paneli ve yapılandırılmış Hoparlörleri girdi mi?
Evet, yapılandırmak için ses (iTunes, IE, vs) ile dinlemek için hoparlör ve Windows, Realtek ve çalıştığınız olduğunuz çeşitli programlarda ses ayarları çalıştığınız ettik.
Old 26 Mart 2008, 11:13
Bağış Grubu

, Aygıt Yöneticisi gitmek / Ses video ve oyun denetleyicileri, the Realtek Ses denetleyicisini sağ tıklatın ve kaldırmak vurgulamak kaldırmak için.
Old 1 Nisan 2008, 12:43
Üye Grubu

Evet kaldırma kabul ve kontrol paneli oyun denetleyicilerinde sağ tıklayarak simgesini gidin ve kaldırma girin.
Haklısın philthomas vardır.Büyük iş!
Old 7 Nisan 2008, 13:38
Üye Grubu

Sadece bu nedenle çocuklar biliyorum, ben daha geri bir kaç hafta önce ben biliyordum bir zaman (to Windows Sistem Geri Yükleme koştum sorunu başladı önce) ve ses mükemmel şimdi, eserlerini bu kesinlikle bir yazılım / sürücü sorunu oldu. Bu iyi bir kaç hafta işletildiğinden's.
Reply

Register
Konu Araçları

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Bilgisayar Suyu.

By vBulletin ® Copyright © 2000 Powered - 2009 Jelsoft Enterprises Ltd SEO by vBSEO © 2009, Crawlability, Inc tarafından