![]() |
|
| |||
| |||
| Kısa bir masaüstü, Nvidia SLI 680i, Q6600, 2GB, 8800GT, XP Pro, 500GB, 600 Watt PS, falan filan yaptı. Ben kullanıyorum, ses-in Realtek sürücüleri anakart paketi ile sağlanan ve inşa bende Ocak ayı sonunda bilgisayar dahili ses mükemmel çalıştı. Geçen gün, ben, bazı iş mi bu başladı, sonra da iTunes bir şarkı çalmaya başladı, ama sesi sadece sol hoparlör çıktım. Ben ve hatta IE 7 vids ses, ancak bir kaç farklı programlar denedim aynı sonucu ile. Başka bir bilgisayarda Hoparlörleri test ve sorunsuz çalışır. Ayrıca, ana kart ile birlikte gelen sürücüleri yeniden yerleştirilinceye, ama hiçbir şey değişti. Değişiklik yok, bilgisayarda herhangi bir donanım için zaman ve iş arasındaki yapılmıştır zaman ve değildi orada Benim bildiğim gerçek yazılım değişiklikleri yapılmıştır. Bunun en ilginç bölümü ise iTunes bir şarkı çalarken Eğer ses kartı kontrol yazılımı (Realtek) açılması Eğer yazılımı Reverb-dahili açmak bu şarkıyı sadece sol hoparlör ANCAK gelir ise, Reverb Her iki hoparlör, ancak çıkan şarkıyı kendisi sadece sol hoparlörün çıkar. Ben güzel bilgisayar ve ses yazılım ile iyi am donanım olarak bir müzisyen, ancak herhangi bir teknoloji var, bu mutluluk duyacağız herhangi bir yardımcı. Ve daha önce sorunu çözmek mümkün değil sorun giderme bir çok yaptık. Bir müzisyen olarak, bu önemli olmaya başlıyor ve ben de Realtek için destek merkezine ulaşmak için bir e-posta adresi bulamıyor. Joe |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Yeniden denedim-Sürücüler ve yükleme / veya Realtek kimden güncelleştirilmiş bir sürümünü kullanıyor?
| |||
| |||
| Ben sürücüleri yeniden yüklenmesi ve onlar da Realtek gelen en güncel sürümleri gibi görünür. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| , Sonra bunları unistalling yeniden başlatın ve yeniden yüklemek deneyin.
| |||
| |||
| Alıntı:
2. Ben Jack kulaklıklar denedim ve aynı sonucu var. Tek bir 1 / 8 anakartınızın arkasındaki "Stereo Jack, sadece bu nedenle olduğunu bilirler. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| bunu kontrol paneli ve yapılandırılmış Hoparlörleri girdi mi?
Bu elma pasta içindeki sıcaklığı 1000 derece bitti. Eğer onu zorla, erimiş bramley elma bir jeti dışarı fışkırma olacaktır. Yolunuzu git misiniz; mayın gidebiliriz. Her iki durumda da, bizden biri aşağı gidiyor! Benim Sistemi: Benimki
|
|
| |||
| |||
| Evet, yapılandırmak için ses (iTunes, IE, vs) ile dinlemek için hoparlör ve Windows, Realtek ve çalıştığınız olduğunuz çeşitli programlarda ses ayarları çalıştığınız ettik. |
|
| |||
| |||
| , Aygıt Yöneticisi gitmek / Ses video ve oyun denetleyicileri, the Realtek Ses denetleyicisini sağ tıklatın ve kaldırmak vurgulamak kaldırmak için. |
|
| |||
| |||
| Evet kaldırma kabul ve kontrol paneli oyun denetleyicilerinde sağ tıklayarak simgesini gidin ve kaldırma girin. Haklısın philthomas vardır. Büyük iş! |
|
| |||
| |||
| Sadece bu nedenle çocuklar biliyorum, ben daha geri bir kaç hafta önce ben biliyordum bir zaman (to Windows Sistem Geri Yükleme koştum sorunu başladı önce) ve ses mükemmel şimdi, eserlerini bu kesinlikle bir yazılım / sürücü sorunu oldu. Bu iyi bir kaç hafta işletildiğinden's. |