менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютери, комплектуючі > Звук, Виступаючі & MP3-плеєри

Register

Незвичайний звук проблема

Reply

Різьба Інструменти
Old 26 2008 березень, 08:37
Член групи

Нещодавно я збудував Desktop, Nvidia 680i SLI, Q6600, 2GB, 8800GT, XP Pro, 500GB, 600 ват PS, Blah Blah Blah.

Я використовую вбудований звук з драйверами Realtek поставляється разом з материнською платою пакет і звук працював відмінно, тому що я збудував комп'ютер в кінці січня.

Другий день, я почав його, зробив деяку роботу, а потім почав грати пісню в Itunes, але звук тільки вийшов з лівої колонки. Я намагався кілька різних програм і навіть звук з Vids в IE 7, але з тим же результатом. Я тестував гучномовців на інший комп'ютер, і вони чудово працюють. Я також Reloaded драйверів, які прийшли разом з материнською платою, але нічого не змінилося. Були ніякі зміни, зроблені в апаратній на комп'ютері, між тим, коли вона працювала, і коли її не було, і немає ніяких реальних змін в програмне забезпечення зробив, що я знаю.

Цікава частина його, що якщо я відкриваю звуковою картою програмне забезпечення контролера (Realtek) під час програвання пісні у Itunes, пісня тільки виходить з лівої колонки, але якщо я потім повернути на програмне забезпечення вбудованої реверберації, Реверберація виходить з обох ораторів, але пісня сама приходить тільки з лівої колонки.

Я досить добре з комп'ютерами та аудіо програмно-апаратні як я музикант, але я не технічна, так що будь-яка допомога з цього питання буде оцінили. Я зробив багато несправностей і не змогли вирішити цю проблему. Будучи музикантом, це починають ставати велику справу і я не можу знайти адресу електронної пошти для Realtek зв'язатися з їхньою підтримкою центру, або.

Джо
Old 26 2008 березень, 09:36
Адміністратор групи

Ви пробували переустановки драйверів і / або за допомогою оновленої версії від Realtek?

Моя система: Hybr! D

Процесор (и):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Материнська плата:
HP NForce 560
ОЗУ:
2GB DDR2 PC2-5300
Графічна карта (и):
Nvidia 7150M Бортові Комплексна
Звукова карта:
5.1 Бортові Комплексна
Жорсткий диск (и):
250GB 5400RPM SATA300
Оптичний привід (и):
18x CD / DVDRW-DL ATA
Діло / PSU:
Фондовий HP
Охолодження:
Фондовий HP
Мережі / Інтернет:
10/100 NIC / 10 Мб Віргінські Кабельні
Монітор (и):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Операційна система (и):
Windows 7 Ultimate 32bit
Old 26 2008 березень, 09:40
Член групи

Цитата:
Спочатку Написав Дейв Гібридні View Post
Ви пробували переустановки драйверів і / або за допомогою оновленої версії від Realtek?
Я перевстановить драйвера, і вони також представляються самі останні версії від Realtek.
Old 26 березня 2008, 10:23
Донор групи

Спробуйте unistalling їх, а потім перезавантажити і встановити їх заново.

Крім того, ви пробували різні колонки або навушники звукової карти сокет.

Моя система: Головна Build

Процесор (и):
AMD 64 X 2 Dual Core 5200 + 2.60GHz
Материнська плата:
Asus m2v Rev 1.
ОЗУ:
4gb (3.25gb видно)
Графічна карта (и):
NVIDIA GeForce 7300 ОВ
Звукова карта:
5.1 Reatek бортовий
Жорсткий диск (и):
250 GB SATA І 400gb SATA
Оптичний привід (и):
Pioneer 110 х 2
Діло / PSU:
Фондові / 550w немого
Охолодження:
Фондовий
Мережі / Інтернет:
10/100 Nic / 20Мб Віргінські кабелю
Монітор (и):
Fujitsu Siemens 22 "TFT БУЛО
Операційна система (и):
Vista Ultimate x32/Windows 7 x64
Old 26 березня 2008, 10:46
Член групи

Цитата:
Спочатку Написав philthomas View Post
Спробуйте unistalling їх, а потім перезавантажити і встановити їх заново.

Крім того, ви пробували різні колонки або навушники звукової карти сокет.
1. Я постараюся видалення, перезавантаження, то процес установки, але як я можу йти про видалення драйвера? Я ніколи не робив цього раніше.

2. Я намагався в навушниках, що Джек і отримали той самий результат. Це одне 1 / 8 "стерео роз'єм на задній панелі материнської плати, просто щоб ви знали.
Old 26 березня 2008, 10:51
Донор групи

ти пішов в панель керування і налагодження ораторів?

Моя система: Мій

Процесор (и):
AMD Athlon Dual Core
Материнська плата:
WinFast 6600
ОЗУ:
3gb
Графічна карта (и):
MSI 8600GT
Звукова карта:
Деякі дешевих DX9 5.1
Жорсткий диск (и):
Оптичний привід (и):
Діло / PSU:
Охолодження:
Мережі / Інтернет:
Монітор (и):
CiBox 1440 x 900
Операційна система (и):
Vista
Old 26 березня 2008, 11:06
Член групи

Цитата:
Спочатку Написав mrdaveyk View Post
ти пішов в панель керування і налагодження ораторів?
Так, я намагався налаштувати динамік і аудіо-налаштування в Windows, Realtek, і в різних програмах я намагався слухати аудіо з (ITunes, IE, і т.д., і т.п.).
Old 26 березня 2008, 11:13
Донор групи

Щоб видалити програму, перейдіть в Диспетчер пристроїв / Звукові відео та ігрові контролери, виділіть контролера Realtek Audio, натисніть правою кнопкою і виберіть Видалити.
Old 1 квітня 2008, 12:43
Член групи

Так, я згоден видалити і увійдіть до панелі управління піти на ігрових контролерів клацніть правою кнопкою на іконку і видаліть його.
Ви маєте рацію philthomas.Велика робота!
Old 7 квітня 2008, 13:38
Член групи

Точно так само ви, хлопці, знаєте, я побіг в кінцевому підсумку тільки Windows System Restore назад приблизно кілька тижнів тому (у той час, я знав, що до початку випуск), і звук відмінно працює зараз, так це, безсумнівно, є програмне забезпечення / драйвер питання. Це був штраф тепер працює на пару тижнів.
Reply

Register
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.