![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Нещодавно я збудував Desktop, Nvidia 680i SLI, Q6600, 2GB, 8800GT, XP Pro, 500GB, 600 ват PS, Blah Blah Blah. Я використовую вбудований звук з драйверами Realtek поставляється разом з материнською платою пакет і звук працював відмінно, тому що я збудував комп'ютер в кінці січня. Другий день, я почав його, зробив деяку роботу, а потім почав грати пісню в Itunes, але звук тільки вийшов з лівої колонки. Я намагався кілька різних програм і навіть звук з Vids в IE 7, але з тим же результатом. Я тестував гучномовців на інший комп'ютер, і вони чудово працюють. Я також Reloaded драйверів, які прийшли разом з материнською платою, але нічого не змінилося. Були ніякі зміни, зроблені в апаратній на комп'ютері, між тим, коли вона працювала, і коли її не було, і немає ніяких реальних змін в програмне забезпечення зробив, що я знаю. Цікава частина його, що якщо я відкриваю звуковою картою програмне забезпечення контролера (Realtek) під час програвання пісні у Itunes, пісня тільки виходить з лівої колонки, але якщо я потім повернути на програмне забезпечення вбудованої реверберації, Реверберація виходить з обох ораторів, але пісня сама приходить тільки з лівої колонки. Я досить добре з комп'ютерами та аудіо програмно-апаратні як я музикант, але я не технічна, так що будь-яка допомога з цього питання буде оцінили. Я зробив багато несправностей і не змогли вирішити цю проблему. Будучи музикантом, це починають ставати велику справу і я не можу знайти адресу електронної пошти для Realtek зв'язатися з їхньою підтримкою центру, або. Джо |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ви пробували переустановки драйверів і / або за допомогою оновленої версії від Realtek?
| |||
| |||
| Я перевстановить драйвера, і вони також представляються самі останні версії від Realtek. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Спробуйте unistalling їх, а потім перезавантажити і встановити їх заново.
| |||
| |||
| Цитата:
2. Я намагався в навушниках, що Джек і отримали той самий результат. Це одне 1 / 8 "стерео роз'єм на задній панелі материнської плати, просто щоб ви знали. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ти пішов в панель керування і налагодження ораторів?
Температура всередині цього яблучного пирога складає більше 1000 градусів. Якщо я притиснути його, струмінь розплавленого Apple Bramley буде Squirt Out. Може Ідіть, може піти моя. У будь-якому випадку, один з нас йде вниз!! Моя система: Мій
|
|
| |||
| |||
| Так, я намагався налаштувати динамік і аудіо-налаштування в Windows, Realtek, і в різних програмах я намагався слухати аудіо з (ITunes, IE, і т.д., і т.п.). |
|
| |||
| |||
| Щоб видалити програму, перейдіть в Диспетчер пристроїв / Звукові відео та ігрові контролери, виділіть контролера Realtek Audio, натисніть правою кнопкою і виберіть Видалити. |
|
| |||
| |||
| Так, я згоден видалити і увійдіть до панелі управління піти на ігрових контролерів клацніть правою кнопкою на іконку і видаліть його. Ви маєте рацію philthomas. Велика робота! |
|
| |||
| |||
| Точно так само ви, хлопці, знаєте, я побіг в кінцевому підсумку тільки Windows System Restore назад приблизно кілька тижнів тому (у той час, я знав, що до початку випуск), і звук відмінно працює зараз, так це, безсумнівно, є програмне забезпечення / драйвер питання. Це був штраф тепер працює на пару тижнів. |