menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Zvuk, Reproduktory & MP3 přehrávače

Register

Aktualizace zvuková (pomoc?)

Reply

Thread Nástroje
Old 26. července 2007, 06:58
Člen Skupina

Default Aktualizace zvuková (pomoc?)

Ahoj, jsem věděl, i když by bylo možné provést upgrade na palubě zvukové karty to je na mé minulé desce 5.1 as im plánování na stále lepší reproduktory

Základní deska:
Asus P5N-E SLI 650i Sockt 775 Palubní Audio ATX
Zvukový výstup - Zvukové karty - 5.1 kanálový prostorový

Doufal jsem, že k modernizaci zvuková si tohle:

Creative Sound Blaster X-Fi XtremeGamer Fatal1ty Professional Series

Hledáte k odpovědi.

Kane.
Old 26. července 2007, 07:03
Administrátor Skupina

To by mělo být v pořádku, stačí vypnout zvuk on-palubě, který právě používáte, a využít nové PCI karty, která bude jako svůj nový zvuk-karty.

Aktualizace bude vyžadovat, abyste otevřít PC a uložení části.

Můj systém: Hybr! D

Processor (s):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Základní deska:
HP nForce 560
Paměť RAM:
2GB DDR2 PC2-5300
Grafické karty (s):
Nvidia 7150M Palubní integrované
Zvuková karta:
5.1 Palubní integrované
Pevný disk (y):
250gigabajt 5400ot./min SATA300
Optická mechanika (s):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Case / PSU:
Sklad HP
Chlazení:
Sklad HP
Síť / Internet:
10/100 Nic / 10MB Panny Cable
Monitor (s):
17 "WXGA + HD BrightView širokoúhlý
Operační systém (y):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 26. července 2007, 07:04
Člen Skupina

ok děkuji za vaši pomoc dave
Old 2. srpna 2007, 01:55
Člen Skupina

Jeho velmi dobré zvukové karty, které hledáte na důstojníka. Bude jistě vám jeden ze světových zkušeností. Velmi pěkné zvukovou kartu, musím říct. A jak na, otevření PC se týká, je-li její nepříjemné, můžete také podívat na externí zvukové karty. Také oni se v široké odrůd těchto dnech. Hodně štěstí.
Reply

Register

Záložky

Podobná témata
Nitka Thread Začátečnickou Fórum Odpovědi Poslední příspěvek
Externí zvuková problém - mohl používat opravdu pomoct! sherelc Zvuk, Reproduktory & MP3 přehrávače 0 15. červen 2009 13:52
Má moje zvuková podpory 5.1 prostorový? Egon09 Zvuk, Reproduktory & MP3 přehrávače 4 22. května 2009 10:22
Jsem přeinstalovat Windows, zvuková problém? DaSwedishMufasa Zvuk, Reproduktory & MP3 přehrávače 2 23. listopadu 2008 09:53
PA / DJ reproduktoru zvuková Nápověda Nutné Ranz Zvuk, Reproduktory & MP3 přehrávače 1 21 ledna 2008 13:38
Může moje zvuková rukojeť 5,1 obklopují? jimmy_fowler Zvuk, Reproduktory & MP3 přehrávače 14 9. srpna 2007 15:11
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.