![]() |
|
| |||
| |||
| Γεια σας, Αναρωτιόμουν αν θα ήμουν σε θέση να αναβαθμίσετε την κάρτα ήχου, εποχουμένως thats μου μητρική πλακέτα παρελθόν 5.1, im σχεδιασμό για την καλύτερη επίτευξη των ομιλητών, Motherboard: Asus P5N-E SLI 650i Sockt 775 Εποχούμενες Audio ATX Audio Output - Κάρτα ήχου - 5.1 surround κανάλι Ήλπιζα για την αναβάθμιση της κάρτας ήχου σε αυτό: Creative Sound Blaster X-Fi XtremeGamer Fatal1ty Professional Series να αναζητούν απαντήσεις. Kane. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Αυτός πρέπει να είναι ωραία, απλά απενεργοποιήστε το ενσωματωμένο ήχο χρησιμοποιείτε αυτήν τη στιγμή και να χρησιμοποιούν τη νέα κάρτα PCI που θα έρθουν ως τις νέες κάρτες ήχου.
| |||
| |||
| ok σας ευχαριστώ για τη βοήθειά σας dave |
|
| |||
| |||
| Η πολύ καλή κάρτα ήχου που κοιτάτε mate. Είναι σίγουρα θα σας δώσω ένα από τα παγκόσμια εμπειρία. Πολύ ωραία κάρτα ήχου, πρέπει να πω. Και όπως, ανοίγοντας τον υπολογιστή σας, είναι αν η προβληματική, μπορείτε επίσης να αναζητήσουν μια εξωτερική κάρτα ήχου. Και αυτοί έρχονται στο ευρύ ποικιλίες αυτές τις ημέρες. Καλή τύχη. |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Εξωτερικές κάρτας ήχου πρόβλημα - θα μπορούσε πραγματικά να χρησιμοποιήσει κάποια βοήθεια! | sherelc | Ήχος, Ηχεία & MP3 Players | 0 | 15 Ιουν 2009 13:52 |
| Μήπως μου κάρτας ήχου surround 5,1 υποστήριξη; | Egon09 | Ήχος, Ηχεία & MP3 Players | 4 | 22η Μαΐου 2009 10:22 |
| I επανεγκατασταθούν παράθυρα, κάρτας ήχου πρόβλημα? | DaSwedishMufasa | Ήχος, Ηχεία & MP3 Players | 2 | 23 Νοε 2008 09:53 |
| PA / DJ Ομιλητής κάρτας ήχου Help Needed | RANZ | Ήχος, Ηχεία & MP3 Players | 1 | 21 Ιαν 2008 13:38 |
| Μπορεί να μου κάρτας ήχου surround 5,1 χειρίζονται; | jimmy_fowler | Ήχος, Ηχεία & MP3 Players | 14 | 9ο Αυγ 2007 15:11 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |