![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Hej, bio sam zadivljen, ako bih se moći nadograditi onboard zvučna kartica taj na mojoj matičnoj ploči prošlosti 5,1 IM kao na planiranje uzimajući bolji govornici, Matične ploče: Asus P5N-E SLI 650i Sockt 775 Onboard Audio ATX Audio Output - Sound card - 5,1 surround Bio sam u nadi da nadogradite zvučnu na ovaj: Creative Sound Blaster X-Fi XtremeGamer Fatal1ty Professional Series u potrazi za odgovorima. Kane. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| To bi trebalo biti u redu, samo onesposobiti na pansion zvuk koji trenutno koristite i koristiti novu PCI karticu koja će doći kao svoj novi zvučni kartica.
| |||
| |||
| ok hvala vam na pomoći Dave |
|
| |||
| |||
| Njegove vrlo dobre zvučne kartice koju tražite drugarica. Ona će vam sigurno dati iz svijeta iskustvo. Very nice zvučna kartica, moram reći. I kao po, otvaranje vašeg PC-a, ako je njegov nedisciplinovan, možete potražiti vanjsku zvučnu karticu. Oni dolaze u širokom sorte ovih dana. Sretno. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Vanjski zvučnu problem - stvarno mogao koristiti neke pomoć! | sherelc | Zvuk, Speakers & MP3 Playeri | 0 | 15. lipnja 2009 13:52 |
| Da li moje zvučnu podršku 5,1 surround? | Egon09 | Zvuk, Speakers & MP3 Playeri | 4 | 22. svibanj 2009 10:22 |
| Ja reinstalled prozori, zvučnu problem? | DaSwedishMufasa | Zvuk, Speakers & MP3 Playeri | 2 | 23. studeni 2008 09:53 |
| PA / DJ Govornik zvučnu pomoć potrebna | Ranz | Zvuk, Speakers & MP3 Playeri | 1 | 21 siječanj 2008 13:38 |
| Može li moja zvučnu ručka 5,1 surround? | jimmy_fowler | Zvuk, Speakers & MP3 Playeri | 14 | 9. kolovoz 2007 15:11 |
| Thread Tools | |
| |