![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Hé, én arra gondoltam, ha képes lenne upgrade a fedélzeti hangkártya amit én alaplap elmúlt 5,1, mint im tervezésének egyre jobb hangszórók Alaplap: Asus P5N-E SLI 650i Sockt 775 Onboard Audio ATX Hangkimenet - Hangkártya - 5.1 csatornás surround Azt reméltem, hogy frissítse a hangkártya, hogy ez: Creative Sound Blaster X-Fi XtremeGamer Fatal1ty Professional Series keresem a válaszokat. Kane. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ennek kell a finom, csak letiltja a fedélzeti hang ha a jelenleg használt és az új PCI kártya, hogy lesz, mint az új hang-kártyát.
| |||
| |||
| OK köszönöm a segítséget dave |
|
| |||
| |||
| Ez egy nagyon jó hangkártya mit keres a kolléga. Azt biztosan, hogy Önnek ki a világ tapasztalat. Nagyon jó hangkártya, meg kell mondanom. És a per, megnyitva a PC-t illeti, ha a problémát okoznak, akkor is kereshet egy külső hangkártyát. Ők is jönnek ezek a fajták az egész napot. Sok szerencsét. |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Külső Hangkártya probléma - nem igazán használja egy kis segítség! | sherelc | Hang, Felszólaltak & MP3 lejátszók | 0 | 15. június 2009 13:52 |
| Does My hangkártya támogatása 5,1 surround? | Egon09 | Hang, Felszólaltak & MP3 lejátszók | 4 | 22. május 2009 10:22 |
| Én újratelepítendő ablakok, hangkártya probléma? | DaSwedishMufasa | Hang, Felszólaltak & MP3 lejátszók | 2 | 23. november 2008 09:53 |
| PA / DJ Hangkártya Hangszóró Help Needed | Ranz | Hang, Felszólaltak & MP3 lejátszók | 1 | 21. január 2008 13:38 |
| Lehet én hangkártya fogantyú 5,1 surround? | jimmy_fowler | Hang, Felszólaltak & MP3 lejátszók | 14 | 9. augusztus 2007 15:11 |
| Téma eszközök | |
| |