![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Hey, I was wondering, jeigu aš galėtų patobulinti borto garso korta thats mano plokštėje pastaruosius 5,1 IM planuoja gauti geresnius garsiakalbius, Pagrindinė plokštė: Asus P5N-E SLI 650i Sockt 775 Onboard Audio ATX Audio Output - Sound card - 5.1 channel surround Aš tikėjosi atnaujinti soundcard į šį puslapį: Creative Sound Blaster X-Fi XtremeGamer Fatal1ty Professional Series ieško atsakymų. Kane. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Tai turėtų būti gerai, jūs tiesiog išjungti lokomotyvo garso šiuo metu naudojate ir naudoti naują PCI kortą, kad ateis su savo nauja garso kortele.
| |||
| |||
| Gerai, ačiū už jūsų pagalbą Dave |
|
| |||
| |||
| Jo labai gera garso korta Jūs ieškote mate. Tai tikrai suteiks jums iš pasaulio patirties. Very nice garso korta, turiu pasakyti. Ir kaip už, atidaryti kompiuteryje yra susirūpinęs, jei jos kelia nerimą, taip pat galite ieškoti išorinės garso plokštės. Jie taip pat būna daug veislių šių dienų. Sėkmės. |