![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Ahoj, som vedel, aj keď by bolo možné vykonať upgrade na palube zvukové karty to je na mojej minulej doske 5.1 as im plánovanie na stále lepší reproduktory Základná doska: Asus P5N-E SLI 650i Sockt 775 Palubný Audio ATX Zvukový výstup - Zvukové karty - 5.1 kanálový priestorový Dúfal som, že na modernizáciu zvuková si tohle: Creative Sound Blaster X-Fi XtremeGamer Fatal1ty Professional Series Hľadáte k odpovedi. Kane. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| To by malo byť v poriadku, stačí vypnúť zvuk on-palube, ktorý práve používate, a využiť nové PCI karty, ktorá bude ako svoj nový zvuk-karty.
| |||
| |||
| ok děkuji za vašu pomoc dave |
|
| |||
| |||
| Jeho veľmi dobré zvukové karty, ktoré hľadáte na dôstojníka. Bude určite vám jeden zo svetových skúseností. Veľmi pekné zvukovú kartu, musím povedať. A ako na, otvorenie PC sa týka, je-li jej nepríjemné, môžete tiež pozrieť na externé zvukové karty. Aj oni sa v širokej odrôd týchto dňoch. Veľa šťastia. |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Externí zvuková problém - mohol používať naozaj pomoct! | sherelc | Zvuk, Reproduktory & MP3 prehrávače | 0 | 15. jún 2009 13:52 |
| Má moje zvuková pomoci 5.1 priestorový? | Egon09 | Zvuk, Reproduktory & MP3 prehrávače | 4 | 22. mája 2009 10:22 |
| Som preinštalovať Windows, zvuková problém? | DaSwedishMufasa | Zvuk, Reproduktory & MP3 prehrávače | 2 | 23. novembra 2008 09:53 |
| PA / DJ reproduktora zvuková Pomoc Potrebné | Ranz | Zvuk, Reproduktory & MP3 prehrávače | 1 | 21 januára 2008 13:38 |
| Môže moje zvuková rukoväť 5,1 obklopujú? | jimmy_fowler | Zvuk, Reproduktory & MP3 prehrávače | 14 | 9. augusta 2007 15:11 |
| Thread Tools | |
| |