![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Хеј, био сам задивљен, ако бих се моћи надоградити онбоард звучна картица тај на мојој матичној плочи прошлости 5,1 ИМ као на планирање добивање бољи говорници, Матичне плоче: Асус П5Н-Е сли 650и Соцкт 775 Онбоард Аудио АТКС Аудио оутпут - Соунд цард - 5,1 сурроунд Био сам у нади да надоградите звучну на овај: Цреативе Соунд Бластер Кс-Фи КстремеГамер Фатал1ты Профессионал Сериес у потрази за одговорима. Кане. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| То би требало да буде у реду, само онемогућити на пансион звук који тренутно користите и да користе нову ПЦИ картицу која ће доћи као свој нови аудио картица.
| |||
| |||
| ок хвала вам на помоћи Даве |
|
| |||
| |||
| Његове врло добре звучне картице коју тражите другарица. Она ће вам сигурно дати из света искуство. Веры нице звучна картица, морам рећи. И као по, отварање вашег ПЦ-а, ако је његов недисциплинован, можете потражити спољну звучну картицу. Они долазе у широком сорте ових дана. Сретно. |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Спољашњи звучну проблем - стварно могао користити неке помоћ! | схерелц | Звук, Спеакерс & МП3 плејери | 0 | 15. јуна 2009 13:52 |
| Да ли моје звучну подршку 5,1 сурроунд? | Егон09 | Звук, Спеакерс & МП3 плејери | 4 | 22 мај 2009 10:22 |
| Ја реинсталлед прозори, звучну проблем? | ДаСуедисхМуфаса | Звук, Спеакерс & МП3 плејери | 2 | 23 новембар 2008 09:53 |
| ПА / ДЈ говорник звучну помоћ потребна | Ранз | Звук, Спеакерс & МП3 плејери | 1 | 21 јануар 2008 13:38 |
| Може ли моја звучну ручка 5,1 сурроунд? | јиммы_фоулер | Звук, Спеакерс & МП3 плејери | 14 | 9 аугуст 2007 15:11 |
| Тхреад Тоолс | |
| |