![]() |
|
|||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
|
|
Різьба Інструменти |
|
|
|||
|
|||
|
Гей, я було цікаво, якщо я зможу для оновлення вбудованої звуковою картою Thats на моїй материнській платі минулих 5.1, IM планування на отримання кращого оратори,
Материнська плата: ASUS P5N-E SLI 650i Sockt 775 Вбудоване аудіо ATX Аудіо вихід - Звукові карти - 5.1-канальний об'ємний Я сподівався, оновити звукову картку цього: Creative Sound Blaster X-Fi Xtreme Gamer Fatal1ty Professional серії Дивлячись на відповіді. Кейн. |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Це має бути добре, ви просто відключити на борту звук, який ви використовуєте і використання нової карти PCI, які прийдуть в якості нової звукової карти.
|
|||
|
|||
|
OK подякувати вам за вашу допомогу Дейв
|
|
|
|||
|
|||
|
Її дуже хороший звукової карти, ви дивитеся на партнера. Це, безумовно, дати вам зі світового досвіду. Дуже приємний звукової карти, я повинен сказати. І як за, відкриття стурбований комп'ютер, якщо його занепокоєння, ви також можете подивитися на зовнішній звукової карти. Вони теж приходять в широкому різноманітті ці дні. Удачи.
|