![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Здравейте всички, друг въпрос ... Наскоро имам Bluetooth слушалки за телефона си, която работи чудесно. Аз също имам микрофон / слушалки за моя компютър, който свещи в звукова карта ... Тогава си мислех, че имам Bluetooth Dongle, защо DONT Просто използвайте Bluetooth слушалка за двамата? Аз правя някои игри, но качеството не е от първостепенно значение, както и PC слушалки Имам не е било страхотно ... Значи първо бих искал мнението си относно използването на Bluetooth през PC микрофон / слушалки, а след това, как да направите по подразбиране звука на Bluetooth устройство? Аз арго намеря някакъв начин да се спрете на редовното говорители. Благодарности! |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Спешна помощ със слушалки | The3 Br1ng3r | Звук, Тонколони & MP3 Плейъри | 3 | 27-ми октомври 2009 03:49 |
| Gaming Слушалки .... Какво да разчитам? | NeuroDrive | Звук, Тонколони & MP3 Плейъри | 5 | 5-и парламентарен Aug 2009 08:47 |
| Planatronics Слушалки, HELP PLZ! | jjuli | Звук, Тонколони & MP3 Плейъри | 0 | 17 Юни 2009 14:12 |
| Bluetooth слушалки | HistoryGirl | Лаптопи, Mobiles & текст | 1 | 21 Авг 2008 08:31 |
| Нови слушалки създадена за teamspeak моля | Cew27 | Звук, Тонколони & MP3 Плейъри | 4 | 15 април 2008 09:44 |
| Нишка Инструменти | |
| |