по-малко капитал

Magazine
Go Back   Компютърна сок > Компютърен хардуер > Звук, Тонколони & MP3 Плейъри

Register

Използване на Bluetooth слушалки / микрофон за PC

Reply

Нишка Инструменти
Old 18 юни 2009 г., 14:23
Новите държави Група

Default Използване на Bluetooth слушалки / микрофон за PC

Здравейте всички, друг въпрос ... Наскоро имам Bluetooth слушалки за телефона си, която работи чудесно. Аз също имам микрофон / слушалки за моя компютър, който свещи в звукова карта ... Тогава си мислех, че имам Bluetooth Dongle, защо DONT Просто използвайте Bluetooth слушалка за двамата? Аз правя някои игри, но качеството не е от първостепенно значение, както и PC слушалки Имам не е било страхотно ...

Значи първо бих искал мнението си относно използването на Bluetooth през PC микрофон / слушалки, а след това, как да направите по подразбиране звука на Bluetooth устройство? Аз арго намеря някакъв начин да се спрете на редовното говорители. Благодарности!
Reply

Register

Маркери

Подобни Конци
Нишка Нишка Начално Форум Отговори Последно мнение
Спешна помощ със слушалки The3 Br1ng3r Звук, Тонколони & MP3 Плейъри 3 27-ми октомври 2009 03:49
Gaming Слушалки .... Какво да разчитам? NeuroDrive Звук, Тонколони & MP3 Плейъри 5 5-и парламентарен Aug 2009 08:47
Planatronics Слушалки, HELP PLZ! jjuli Звук, Тонколони & MP3 Плейъри 0 17 Юни 2009 14:12
Bluetooth слушалки HistoryGirl Лаптопи, Mobiles & текст 1 21 Авг 2008 08:31
Нови слушалки създадена за teamspeak моля Cew27 Звук, Тонколони & MP3 Плейъри 4 15 април 2008 09:44
Нишка Инструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Компютърни сок.

Осъществено от vBulletin ® Copyright © 2000 - 2009 Jelsoft предприятия ООД SEO от vBSEO © 2009, Crawlability, Inc