menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Zvuk, Reproduktory & MP3 přehrávače

Register

Používání Bluetooth Headset / mikrofon pro PC

Reply

Thread Nástroje
Old 18. června 2009, 14:23
Nový člen skupiny

Zdravím všechny, jiná otázka ... Nedávno jsem dostal bluetooth headset k telefonu, který pracuje skvěle. Také jsem dostal mic / headset k počítači, který se připojuje k zvukové karty ... Pak jsem si myslel, když jsem Bluetooth dongle, proč dont jsem použít bluetooth headset pro oba? Mám nějaké hraní, ale kvalita není prvořadá, a PC headset mám není dobré ani ...

Takže první bych si myslíte o použití bluetooth přes PC mikrofon / headset, a potom, jak si výchozí zvukové zařízení Bluetooth? I cant najít způsob, jak zakázat pravidelné reproduktory. Díky!
Reply

Register
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.