μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Εξοπλισμός Υπολογιστών > Ήχος, Ηχεία & MP3 Players

Register

Χρήση Bluetooth Headset / Mic για PC

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 18η Ιουν. 2009, 14:23
Νέο Μέλος Ομάδα

Default Χρήση Bluetooth Headset / Mic για PC

Hi όλα, ένα άλλο ζήτημα ... Πρόσφατα πήρε ένα Bluetooth ακουστικό για το τηλέφωνό μου, το οποίο εργάζεται πάρα. Επίσης, έχεις ένα mic / ακουστικά για τον υπολογιστή μου που συνδέεται με την κάρτα ήχου ... Σκεφτόμουν τότε, δεδομένου ότι έχω ένα bluetooth dongle, γιατί dont Απλά χρησιμοποιήστε το Bluetooth Headset και για τα δύο; Να κάνω κάποια παιχνίδια, αλλά η ποιότητα δεν είναι υψίστης σημασίας, και του υπολογιστή μου ακουστικό δεν είναι μία μεγάλη, είτε ...

Έτσι, καταρχάς θα ήθελα τη γνώμη σας για τη χρήση του bluetooth πάνω από το PC mic / ακουστικά και, στη συνέχεια, πώς θα γίνει η προεπιλεγμένη συσκευή ήχου το bluetooth; I επίκλιση βρείτε κανένα τρόπο να απενεργοποιήσετε την τακτική ομιλητές. Ευχαριστώ!
Reply

Register

Σελιδοδείκτες

Παρόμοια νήματα
Νήμα Thread Starter Φόρουμ Απαντήσεις Τελευταίο μήνυμα
Επείγουσα Βοήθεια με Headset The3 Br1ng3r Ήχος, Ηχεία & MP3 Players 3 27 Οκτωβρίου 2009 03:49
Gaming Headset .... τι Υπολογίζεται; NeuroDrive Ήχος, Ηχεία & MP3 Players 5 5 Αυγ 2009 08:47
Planatronics Ακουστικό, PLZ HELP! jjuli Ήχος, Ηχεία & MP3 Players 0 17 Ιουν 2009 14:12
Bluetooth ακουστικό HistoryGirl Laptops, Κινητά & PDA 1 21 Αυγ 2008 08:31
Νέα ακουστικά που έχει συσταθεί για TeamSpeak παρακαλώ Cew27 Ήχος, Ηχεία & MP3 Players 4 15 Απρ 2008 09:44
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.