manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Hardware > Zvuk, Speakers & MP3 Playeri

Register

Koristeći Bluetooth Headset / bez mikrofona za PC

Reply

Thread Tools
Old 18. lipnja 2009, 14:23
Novi član grupe

Default Koristeći Bluetooth Headset / bez mikrofona za PC

Pozdrav svima, još pitanje ... Nedavno sam dobio Bluetooth slušalice za svoj telefon, koji odlično funkcionira. Također sam dobio mikrofon / slušalice za moje računalo koje utikači u zvučnu karticu ... Tada sam mislio, jer sam Bluetooth dongle, zašto JA pravedan dont korištenje Bluetooth slušalice za oba? JA obaviti neke igre ali kvaliteta nije mjerodavan, a PC slušalice sam dobio nije izvrsnim ili ...

Tako je prvi Želim vaše mišljenje o koristeći Bluetooth preko PC mikrofonom / slušalice, a zatim, kako se čini zadani zvuka Bluetooth uređaj? Ja licemjerje nađi prema bilo koji način onemogućiti regularna govornika. Hvala!
Reply

Register

Bookmarks

Slične teme
Nit Temu Započeo Forum Odgovori Zadnji Post
Hitno pomoć sa slušalica The3 Br1ng3r Zvuk, Speakers & MP3 Playeri 3 27 listopad 2009 03:49
Gaming Headset .... Što računati? NeuroDrive Zvuk, Speakers & MP3 Playeri 5 5. kolovoz 2009 08:47
Planatronics Slušalice, HELP PLZ! jjuli Zvuk, Speakers & MP3 Playeri 0 17. lipnja 2009 14:12
Bluetooth slušalice HistoryGirl Prijenosna računala, Mobiles i PDA uređaji 1 21. kolovoz 2008 08:31
Nove slušalice podešen za teamspeak molim Cew27 Zvuk, Speakers & MP3 Playeri 4 15. travanj 2008 09:44
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.