![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Pozdrav svima, još pitanje ... Nedavno sam dobio Bluetooth slušalice za svoj telefon, koji odlično funkcionira. Također sam dobio mikrofon / slušalice za moje računalo koje utikači u zvučnu karticu ... Tada sam mislio, jer sam Bluetooth dongle, zašto JA pravedan dont korištenje Bluetooth slušalice za oba? JA obaviti neke igre ali kvaliteta nije mjerodavan, a PC slušalice sam dobio nije izvrsnim ili ... Tako je prvi Želim vaše mišljenje o koristeći Bluetooth preko PC mikrofonom / slušalice, a zatim, kako se čini zadani zvuka Bluetooth uređaj? Ja licemjerje nađi prema bilo koji način onemogućiti regularna govornika. Hvala! |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Hitno pomoć sa slušalica | The3 Br1ng3r | Zvuk, Speakers & MP3 Playeri | 3 | 27 listopad 2009 03:49 |
| Gaming Headset .... Što računati? | NeuroDrive | Zvuk, Speakers & MP3 Playeri | 5 | 5. kolovoz 2009 08:47 |
| Planatronics Slušalice, HELP PLZ! | jjuli | Zvuk, Speakers & MP3 Playeri | 0 | 17. lipnja 2009 14:12 |
| Bluetooth slušalice | HistoryGirl | Prijenosna računala, Mobiles i PDA uređaji | 1 | 21. kolovoz 2008 08:31 |
| Nove slušalice podešen za teamspeak molim | Cew27 | Zvuk, Speakers & MP3 Playeri | 4 | 15. travanj 2008 09:44 |
| Thread Tools | |
| |