![]() |
|
| |||
| |||
| היי כולם, עוד שאלה ... לאחרונה יש אוזניות Bluetooth של הטלפון שלי, וזה עובד מצוין. אני גם יש mic / אוזניות על המחשב שלי כי plugs לתוך כרטיס הקול ... אז חשבתי, מאז יש לי Bluetooth dongle, dont למה אני פשוט להשתמש בשני אוזניות Bluetooth? אני עושה כמה משחקים אבל האיכות לא Paramount, לבין המחשב, יש לי אוזניות הוא לא גדול אחד או ... אז ראשית, אני רוצה את דעתך על השימוש ב-Bluetooth מעל את המחשב mic / אוזניות, ולאחר מכן, איך אתם עושים את התקן הקול ברירת המחדל של ה-Bluetooth? אני צביעות למצוא כל דרך לבטל את הרמקולים רגיל. תודה! |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| עזרה דחופה עם אוזניות | The3 Br1ng3r | סאונד, רמקולים נגני MP3 & | 3 | 27 אוקטובר 2009 03:49 |
| משחקים Headset .... לחשוב מה אנחנו? | NeuroDrive | סאונד, רמקולים נגני MP3 & | 5 | ה -5 בחודש אוגוסט 2009 08:47 |
| Planatronics Headset, עזרה PLZ! | jjuli | סאונד, רמקולים נגני MP3 & | 0 | -17 יוני 2009 14:12 |
| אוזניות Bluetooth | HistoryGirl | מחשבים נישאים, Mobiles & PDAs | 1 | 21st אוגוסט 2008 08:31 |
| חדש אוזניות להגדיר עבור teamspeak בבקשה | Cew27 | סאונד, רמקולים נגני MP3 & | 4 | ה -15 לאפריל 2008 09:44 |
| שרשרת כלים | |
| |