![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Labas visiems, kitas klausimas ... Aš neseniai gavo "Bluetooth" laisvù rankù mano telefonas, kuris veikia puikiai. Aš taip pat turiu mikrofonas / ausinės mano kompiuterio, kuris jungiamas prie garso plokštės ... aš galvojau, nes aš Bluetooth Dongle, kodėl dont aš tiesiog naudokite "Bluetooth" laisvù rankù çrang ± tiek? Aš kai žaidimo, bet kokybė ne itin, ir kompiuterio ausines aš ne vienas didelis bet ... Taigi pirmiausia norėčiau jūsų mintis apie naudojant "Bluetooth" per kompiuterio mikrofonas / ausinės, ir tada, kaip padaryti, kad numatytasis garso įrenginys Bluetooth? I cant find koks nors būdas išjungti nuolatinį garsiakalbius. Ačiū! |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Urgent help su laisvų rankų įranga | The3 Br1ng3r | Sound, Speakers & MP3 Players | 3 | 27 spalis 2009 03:49 |
| Gaming Headset .... Ką mes skaičiuojamas? | NeuroDrive | Sound, Speakers & MP3 Players | 5 | 5 rugpjūtis 2009 08:47 |
| Planatronics ausinės, PLZ HELP! | jjuli | Sound, Speakers & MP3 Players | 0 | Birželis 17, 2009 14:12 |
| "Bluetooth" laisvù rankù | HistoryGirl | Nešiojamieji kompiuteriai, PDA ir mobiliuosius telefonus | 1 | Rugpjūtis 21, 2008 08:31 |
| Naujos ausinės sukurtos TeamSpeak prašom | Cew27 | Sound, Speakers & MP3 Players | 4 | Balandis 15, 2008 09:44 |
| Temos įrankiai | |
| |