mazāku kapitāla

Magazine
Go Back   Computer Sulas > Computer Hardware > Sound, Skaļruņi un MP3 pleijeri

Register

Bluetooth austiņas / Mic PC

Reply

Thread Tools
Old Jūnijs 18, 2009, 14:23
New Member Group

Default Bluetooth austiņas / Mic PC

Hi all, cits jautājums ... Es nesen saņēmu Bluetooth austiņas par manu telefonu, kas darbojas lieliski. Es arī saņēmu mic / austiņas ar manu datoru, iespraust skaņas kartes ... tad es domāju, jo man ir bluetooth dongle, kāpēc dont es tikai izmantot Bluetooth austiņas gan? Man dažas spēles, bet kvalitāte nav sevišķi svarīga, un PC austiņas Man nav liels vienu nu ...

Tātad vispirms es gribētu jūsu domas par, izmantojot Bluetooth pār PC MIC / austiņas, un tad jūs, kā padarīt noklusējuma skaņas ierīce bluetooth? Nevaru atrast nekādi atslēgt regulāri runātājiem. Pateicība!
Reply

Register

Bookmarks

Similar Threads
Pavediens Thread Starter Forums Replies Last Post
Steidzami Help with Headset The3 Br1ng3r Sound, Skaļruņi un MP3 pleijeri 3 27 oktobris 2009 03:49
Gaming Headset .... ko mēs Aprēķina? NeuroDrive Sound, Skaļruņi un MP3 pleijeri 5 Augusts 5, 2009 08:47
Planatronics Headset, HELP PLZ! jjuli Sound, Skaļruņi un MP3 pleijeri 0 17 jūnijs 2009 14:12
Bluetooth austiņas HistoryGirl Portatīvie datori, Mobiles & PDA 1 21 augusts 2008 08:31
Jaunas austiņas izveidota TeamSpeak lūdzu Cew27 Sound, Skaļruņi un MP3 pleijeri 4 15 aprīlis 2008 09:44
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Sulas.