mai mică de capital,

Magazine
Go Back   Computer JUICE > Computer Hardware > Sunet, Difuzoare & MP3 Playere

Register

Utilizarea set cu cască Bluetooth / Mic pentru PC

Reply

Thread Tools
Old 18 iunie 2009, 14:23
Noile state Group

Default Utilizarea set cu cască Bluetooth / Mic pentru PC

Bună tuturor, o altă întrebare ... Recent am luat un set cu cască Bluetooth pentru telefonul meu, care lucrează mare. De asemenea, am luat un mic / set de căşti pentru PC-ul meu că prize în placa de sunet ... apoi m-am gândit că, de vreme ce am un Bluetooth dongle, de ce dont am folosi set cu cască Bluetooth pentru ambele? Am făcut câteva jocuri, dar de calitate nu este supremă, şi PC-ul cu cască am primit nu este o mare, fie o ...

Deci, primul Aş dori gandurile tale cu privire la utilizarea Bluetooth pe PC-ul mic / set cu cască, şi atunci, cum te face implicit sunetul dispozitiv Bluetooth? I cant găsi nici un fel pentru a dezactiva regulate difuzoare. Mulţumesc!
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Suc.