menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Zvuk, Reproduktory & MP3 prehrávače

Register

Používanie Bluetooth Headset / mikrofón pre PC

Reply

Thread Tools
Old 18. júna 2009, 14:23
Nový člen skupiny

Default Používanie Bluetooth Headset / mikrofón pre PC

Zdravím všetkých, iná otázka ... Nedávno som dostal bluetooth headset k telefónu, ktorý pracuje skvele. Tiež som dostal mic / headset k počítaču, ktorý je pripojený k zvukovej karty ... Potom som si myslel, keď som Bluetooth dongle, prečo dont som použiť bluetooth headset pre obidva? Mám nejaké hranie, ale kvalita nie je prvoradá, a PC headset mám nie je dobré ani ...

Takže prvé bych si myslíte o použitie bluetooth cez PC mikrofón / headset, a potom, ako si predvolené zvukové zariadenie Bluetooth? I cant nájsť spôsob, ako zakázať pravidelné reproduktory. Vďaka!
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.