мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Хардуаре > Звук, Спеакерс & МП3 плејери

Register

Користећи Блуетоотх Хеадсет / без микрофона за ПЦ

Reply

Тхреад Тоолс
Old 18. јуни 2009, 14:23
Нови члан групе

Default Користећи Блуетоотх Хеадсет / без микрофона за ПЦ

Поздрав свима, још питање ... Недавно сам добио Блуетоотх слушалице за свој телефон, који одлично функционише. Такође сам добио микрофоном / слушалице за моје рачунар које утикачи у звучну картицу ... Тада сам мислио, јер сам Блуетоотх донг, зашто ЈА праведан донт коришћење Блуетоотх слушалице за оба? ЈА чинити неке игре али квалитета није надлежан, а ПЦ слушалице сам добио није изврсним или ...

Тако је први Желим ваше мишљење о користећи Блуетоотх преко ПЦ микрофоном / слушалице, а затим, како се чини подразумевани звука Блуетоотх уређај? Ја лицемјерје наћи било који начин онемогућите регуларна говорника. Хвала!
Reply

Register
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц