![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Привіт усім, інше питання ... Нещодавно я отримав Bluetooth гарнітура для мого телефону, який прекрасно працює. Я також одержав мікрофон / гарнітура для мого ПК, який підключається до звукової карти ... Потім я думав, оскільки у мене є Bluetooth Dongle, чому я Dont просто використовувати Bluetooth гарнітура для обох? Я багатьох іграх, але якість не таке першорядне значення, і PC Headset я отримав не більше одного або ... По-перше я хотів би своїми думками про використання Bluetooth над комп'ютером Mic / гарнітури, а потім, як ви робите звуку за замовчуванням пристрій Bluetooth? Я нахиляє знайти спосіб відключити регулярної колонки. Спасибо! |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Екстрена допомога з гарнітурою | The3 Br1ng3r | Звук, Виступаючі & MP3-плеєри | 3 | 27 жовтня 2009 03:49 |
| Gaming Headset .... Що ми по-твоєму? | NeuroDrive | Звук, Виступаючі & MP3-плеєри | 5 | 5 серпня 2009 08:47 |
| Planatronics гарнітура, HELP PLZ! | jjuli | Звук, Виступаючі & MP3-плеєри | 0 | 17 червня 2009 14:12 |
| Bluetooth гарнітура | HistoryGirl | Ноутбуки, КПК & Mobiles | 1 | 21 серпня 2008 08:31 |
| Нові гарнітури створені для TeamSpeak, будь ласка | Cew27 | Звук, Виступаючі & MP3-плеєри | 4 | 15 квітня 2008 09:44 |
| Різьба Інструменти | |
| |