![]() |
|
|||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
|
|
Нишка Инструменти |
|
|
|||
|
|||
|
Аз закупени някои Logitec 5,1 съраунд звук говорители и те се нуждаят 3 пристанища за 3-доброто води ...... ми дънната платка (p5nesli) има само 1 звук пристанище, така очевидно не получават пълния Монти.
Значи аз отивам да купя звукова карта, но мога да купя карта 5,1 или 7,1 карта или ще съм си губя времето с 7,1, когато само 5,1 високоговорители? Аз не играя игри този компютър е за работа и музика. Благодарности |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Creative правят някои достойни неща, те варират от £ 10 до £ 200, така че би било трудно да се посъветва, без да знаят своя бюджет.
|
|||
|
|||
|
Ами Дейв ми говорители са с около £ 50 - £ 60, така съм ли прав в това, че закупуването на суперсплави dooper карта ще бъде над горната част на високоговорителите?
Както ви казвам игри не просто малко музика и работа. |
|
|
|||
|
|||
|
Предполагам, че да се възстанови фраза част от въпроса ми ..... щях да спечелят нещо от закупуване на 7,1-карта или трябва да пръчка до 5,1 картата ми говорители са 5,1 на думата и също така би 5,1 говорители работят с 7,1 карта??
|