![]() |
|
| |||
| |||
| Αγόρασα μερικά Logitec 5,1 ήχο surround ηχεία και χρειάζονται 3 λιμάνια για τα 3 ήχου οδηγεί ...... μου μητρική πλακέτα (p5nesli) έχει μόνο 1 θύρα ήχου έτσι δεν οδηγεί το Full Monty. Είμαι, λοιπόν, πρόκειται να αγοράσει μια κάρτα ήχου, αλλά μπορώ να αγοράσω ένα 5,1 κάρτας ή της κάρτας ή 7,1 i θα πρέπει να χάνουμε το χρόνο μου με το 7,1 όταν έχω μόνο 5,1 ομιλητές;; Δεν παίζουν παιχνίδια στον υπολογιστή είναι για αυτό το έργο και τη μουσική. Ευχαριστώ |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Creative κάνω κάποια αξιοπρεπή πράγματα, που κυμαίνονται από £ 10 σε £ 200, ώστε θα ήταν δύσκολο να συμβουλεύει, χωρίς να γνωρίζει τον προϋπολογισμό σας.
| |||
| |||
| Λοιπόν Dave μου ομιλητές ήταν περίπου £ 50 - £ 60 Κι εγώ δικαίωμα στη σκέψη ότι η αγορά ενός super dooper κάρτας θα ήταν πάνω από την κορυφή για τα ηχεία? Όπως και τα παιχνίδια δεν το λέω μόνο λίγη μουσική και το έργο του. |
|
| |||
| |||
| Υποθέτω να αποκατασταθεί φράση μέρος της ερώτησής μου ..... i θα κερδίσουν τίποτα από την αγορά ενός 7,1 κάρτα ή θα πρέπει να επιμείνουμε σε 5,1 κάρτα μου ομιλητές είναι 5,1 ομιλητές και επίσης θα 5,1 ομιλητές έργο με 7,1 κάρτα;; |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Im Fead Up με Εποχούμενες ήχου. Έχουν ανάγκη από ένα καλό Gaming κάρτας ήχου. | cheesepuff | Ήχος, Ηχεία & MP3 Players | 8 | 18 Μαΐου 2009 12:27 |
| Δεν ήχου για τον υπολογιστή μου ... επί του σκάφους ή PCI κάρτα ήχου | Grumlis | Ήχος, Ηχεία & MP3 Players | 6 | 4ο Σεπ 2008 14:48 |
| TV Card - Δεν υπάρχει ήχος | vk3fcll | Γενική Συζήτηση Hardware | 3 | 3 Φεβ 2008 06:37 |
| Ο καθένας πήρε αυτή την κάρτα ήχου;; | megabyte | Ήχος, Ηχεία & MP3 Players | 1 | 26 Ιαν 2008 21:32 |
| Ποια κάρτα ήχου; | shroomo | Ήχος, Ηχεία & MP3 Players | 1 | 10 Απρ 2007 13:35 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |