![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Ja kupio neki Logitec 5,1 surround zvuk govornici i oni trebaju 3 priključci za 3 zvuk ...... moj vodi matičnu ploču (p5nesli) ima samo 1 port zvuk tako očito ne dobiva punu Monty. Pa ja odlazim kupiti zvučnu karticu, ali se mogu kupiti 5,1 kartica ili 7,1 kartica ili bih se troši moje vrijeme s 7,1 našto ja imati samo 5,1 zvučnike? Ne igrajte igrice ovom PC je za rad i glazbu. Hvala |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Creative donijeti neke pristojne stvari, oni u rasponu od £ 10 do £ 200 tako da će biti teško savjetovati znaju svoj proračun.
| |||
| |||
| Pa Dave moj govornici su oko £ 50 - £ 60 tako da sam u pravu misle da se kupovinom super dooper karticu bi se preko vrha za zvučnike? Kao što kažem nema igre samo malo muziku i rad. |
|
| |||
| |||
| Pretpostavljam da ponovo frazu dio moje pitanje ..... ja bi dobiti ništa od kupovine 7,1 kartica ili trebam staviti na 5,1 kartica kao moj zvučnici su zvučnici i 5,1 i 5,1 govornici bi raditi sa 7,1 kartice? |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Im Fead Gore sa Onboard Sound. Trebam Good Gaming Sound Card. | cheesepuff | Zvuk, Speakers & MP3 Playeri | 8 | 18. svibnja 2009 12:27 |
| Nema zvuka na moj pc ... onboard zvuk ili PCI kartice | Grumlis | Zvuk, Speakers & MP3 Playeri | 6 | 4. Sep 2008 14:48 |
| TV kartica - nema zvuka | vk3fcll | General Hardware Chat | 3 | 3. veljača 2008 06:37 |
| Bilo tko je dobio ove Zvučna kartica? | megabajt | Zvuk, Speakers & MP3 Playeri | 1 | 26 siječanj 2008 21:32 |
| Koju zvučnu karticu? | shroomo | Zvuk, Speakers & MP3 Playeri | 1 | 10. travanj 2007 13:35 |
| Thread Tools | |
| |