![]() |
|
|||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
|
|
Téma eszközök |
|
|
|||
|
|||
|
Vásároltam néhány Logitec 5,1 térhangzás hangszórók és szükséges 3 kikötőket a 3 hang vezet ...... én alaplap (p5nesli) már csak 1 hang port így természetesen nem kapok a teljes Monty.
Akkor fogok vásárolni hangkártyát, de tudok vásárolni egy 5,1-kártya vagy a 7,1-kártya, vagy pedig én idõmet a 7,1 ha csak 5,1 hangszórók? Én nem játszhat ezen a számítógépen végzett munka és a zene. Köszönöm |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Creative néhány tisztességes dolog, akkor lehet £ 10 to £ 200, így nehéz lenne a tanácsadást anélkül, hogy ismerné el a költségvetésben.
|
|||
|
|||
|
Hát én Dave hangszórók körül volt £ 50 - £ 60 Én arra gondoltam, hogy jobb a vétel egy szuper dooper kártya lenne a tetején a hangszórók?
Mint azt mondom, nem csak a játékok egy kis zenét és dolgozni. |
|
|
|||
|
|||
|
Azt hiszem, hogy újra phrase része lenne a kérdésem ..... i nyereség semmit nem vásárol 7,1 kártya vagy kell ragaszkodni a 5,1-kártya ahogy beszél, az 5,1 és a hangszórók is, hogy 5,1 hangszórók dolgozni egy 7,1-kártya?
|