![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Aš įsigijo keletą Logitec 5.1 surround garso kolonėlės, ir jie turi 3 uostus 3 garso veda ...... mano plokštėje (p5nesli) yra tik 1 garso uosto taip akivaizdžiai negauna Monty. Taigi aš einu pirkti garso plokštę, tačiau galiu įsigyti 5,1 kortele arba 7,1 kortelėje ar man reikia eikvoti savo laiką su 7,1, kai aš tik 5,1 garsiakalbius? I don't žaisti žaidimus šioje kompiuteris darbui ir muzikai. Ačiū |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Creative padaryti kai padorus stuff, jos svyruoja nuo £ 10 iki £ 200 taip būtų sunku patarti nežinant jūsų biudžeto.
| |||
| |||
| Na Dave Mano garsiakalbiai buvo maždaug £ 50 - £ 60, kad aš teisingai galvoju, kad perkant Super dooper kortelė būtų daugiau už kolonėlės viršuje? Like I say no žaidimai tiesiog muzika šiek tiek ir dirbti. |
|
| |||
| |||
| Manau, kad naujo-frazės dalis mano klausimą ..... turėčiau gauti ką nors pirkti 7,1 kortele ar man reikia laikytis 5,1 kortele mano garsiakalbiai 5,1 Kalbėjo taip pat bus 5,1 garsiakalbiai dirba su 7,1 kortele? |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Im Fead Up su Onboard Sound. Reikia geros Gaming Sound Card. | cheesepuff | Sound, Speakers & MP3 Players | 8 | Gegužė 18, 2009 12:27 |
| Ne mano pc garso ... Borto ar PCI garso plokštė | Grumlis | Sound, Speakers & MP3 Players | 6 | Rugsėjis 4, 2008 14:48 |
| TV plokštė - Nr Garsas | vk3fcll | General Hardware Chat | 3 | 3 vasaris 2008 06:37 |
| Anybody got šį Garso plokštė? | megabaitas | Sound, Speakers & MP3 Players | 1 | 26 sausis 2008 21:32 |
| Kokią garso plokštę? | shroomo | Sound, Speakers & MP3 Players | 1 | Balandis 10, 2007 13:35 |
| Temos įrankiai | |
| |