![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| I zakupionych niektórych Logitec 5,1 dźwięku głośniki i potrzebujemy 3 porty dla 3 dźwięku prowadzi ...... moje płyty głównej (p5nesli) ma tylko 1 dźwięku portowych tak oczywiście nie otrzymania pełnej Monty. So I am going to zakup karty dźwiękowej, ale mogę kupić kartę 5,1 lub 7,1 lub karty bym się tracić swój czas z 7,1 kiedy tylko głośniki 5.1? I don't gier ten komputer jest do pracy i muzyki. Dzięki |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Creative by niektóre rzeczy godnych one od £ 10 do £ 200, tak byłoby trudno doradzić nie znając budżetu.
| |||
| |||
| Cóż Dave moje głośniki były o około £ 50 - £ 60 am i prawo tak myśleć, że zakupów w super dooper karty byłoby w górę do głośników? Jak mówię nie tylko gry trochę muzyki i pracy. |
|
| |||
| |||
| I suppose ponownie zwrot części moje pytanie ..... bym coś zyskać od zakupu karty lub 7.1 należy wetknąć do 5,1 karty moje głośniki 5.1 głośniki, a także będzie 5,1 głośniki pracy z 7,1 karty? |