![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| I kúpila niektoré Logitec 5.1 priestorový zvuk a potrebujú 3 porty pre 3 zvuk vedie ...... moje doska (p5nesli) má len 1 zvuk prístavu tak samozrejme nie je získanie plnej monty. Tak já jdu koupit zvukovú kartu, ale aj zakúpiť 5,1 karty alebo 7,1 karta, alebo by sa aj strácať čas s 7,1 i keď majú iba 5,1 reproduktory? Nechcem play hry tento počítač je pre prácu a hudbu. Vďaka |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Creative urobiť niektoré dôstojnej veci, ktoré sa pohybujú od 10 libier do 200 libier, takže by sa ťažko radiť bez znalosti vášho rozpočtu.
| |||
| |||
| Dave aj môj reproduktory boli okolo £ 50 - £ 60 tak som si myslel, že právo na nákup super dooper karta by sa nad hornou pre reproduktory? Podobne ako aj povedať žiadne hry jenom trochu hudby a prácu. |
|
| |||
| |||
| Domnievam sa, aby opätovne-veta časť mojej otázky ..... by získať aj niečo z nákupu 7,1 karty alebo by mal zostať aj na 5,1 kartu ako môj reproduktory 5.1 reproduktory a tiež by 5.1 reproduktory pracujú s 7,1 kartu? |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Im FEAD sa s Palubný zvuku. POTREBA dobrý herný zvuková karta. | cheesepuff | Zvuk, Reproduktory & MP3 prehrávače | 8 | 18. mája 2009 12:27 |
| Žiadny zvuk na počítači ... palube alebo pci zvukovej karty | Grumlis | Zvuk, Reproduktory & MP3 prehrávače | 6 | 4. September 2008 14:48 |
| TV karta - bez zvuku | vk3fcll | Všeobecné Hardware Chat | 3 | 3. februára 2008 06:37 |
| Má niekto túto Zvuková karta? | megabyte | Zvuk, Reproduktory & MP3 prehrávače | 1 | 26. januára 2008 21:32 |
| Ktoré zvukové karty? | shroomo | Zvuk, Reproduktory & MP3 prehrávače | 1 | 10. apríla 2007 13:35 |
| Thread Tools | |
| |