![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Я придбав кілька Logitec 5.1-канальний звук ораторів і вони мають потребу в 3 порти для 3 звуку призводить ...... моєї материнської плати (p5nesli) має тільки 1 звук порту настільки очевидно, не отримують все сповна. Так що я збираюся придбати звукову карту, але я можу придбати 5,1-карта або карта або 7,1 б я втрачаю час з 7,1 коли я тільки 5,1 ораторів? Я не граю в ігри то цей комп'ютер для роботи, і музику. Спасибо |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Creative зробити деякі гідні речі, вони варіюються від £ 10 до £ 200 так що важко було б консультувати, не знаючи ваш бюджет.
| |||
| |||
| Ну Дейв мій виступили близько £ 50 - £ 60 так я прав, вважаючи, що покупка карт Super dooper б поверх для ораторів? Як я говорю не просто гра трохи музики і роботи. |
|
| |||
| |||
| Я вважаю, повторно фразу частина мого питання ..... Я б не отримає нічого від покупки 7,1-карту або я повинен дотримуватися 5,1 карти як у гучномовців 5,1 ораторів, а також буде 5,1 ораторів робота з 7,1 картки? |