по-малко капитал

Magazine
Go Back   Компютърна сок > Компютърен хардуер > Звук, Тонколони & MP3 Плейъри

Register

Windows Vista звук постоянно заглушен

Reply

Нишка Инструменти
Old 30 януари 2008 г, 04:54
Новите държави Група

Здрасти
Im 'тичане на Windows Vista и аз не съм сигурен какво Айв прави и кога, но ми звук е заглушен постоянно ми обем икона в долния десен ми е на екрана, и ако аз играя с нещо добро зелената линия върнати и като тя трябва да направи, но аз нищо не чувам, малката икона говорител на клавиатурата обаче показва, заглушен, неговите червени и има кръст символ до него, както той би направил, ако ID превърнаха обем с иконата onscreen, обикновено със звука на както е в моя екран ще бъде синьо.
му е по този начин, тъй като вчера му бе изключен напълно няколко пъти, но за стартиране на звук икона на екрана е включен, но на клавиатурата е заглушен.

Дали някой има някакви идеи за това какво може да се случи и как тя може да бъде решен?

Много благодаря

Тара
Old 30 януари 2008 г, 05:39
Номер на групата

Каква клавиатура имаш?

пък имат върху дисплея на действително борда

Откъде знаеш му заглушен на дъската? просто невъзможен получи около главата ми, че abit съжалявам

Моята система: Мина

Процесор (и):
AMD Athlon двойствен сърцевина
Дънната платка:
winfast 6600
RAM памет:
3gb
Графична карта (и):
MSI 8600GT
Звукова карта:
някои евтини dx9 5,1
Hard Drive (и):
Оптично устройство (а):
Дело / PSU:
Охлаждане:
Мрежа / Интернет:
Монитор (и):
Cibox 1440 x 900
Операционна система (и):
Vista
Old 30 януари 2008 г, 05:52
Новите държави Група

му един HP Палата развлечения PC ..... на заглушите бутон е един от набор от малък докосване чувствителни buttuns работи в горната част на клавиатурата и те осветени в синьо ...

Благодаря за всеки, който чете това и благодаря така много mrdaveyk за време, за да отговори на мен, но просто Айв сортирани проблема! е борбата с нея по цял ден, нищо, пишете на обществения форум, и аз го сортиране, типично! Направих System Restore и всички наред сега, аз трябваше да си на това първо, преди да извършите глупак за себе си публично! hehe

Благодаря все пак!
Тара
Old 30 януари 2008 г, 10:40
Номер на групата

hehe радвам му прави с

може да е имало dodgey обновяване

Reply

Register
Нишка Инструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Компютърни сок.

Осъществено от vBulletin ® Copyright © 2000 - 2009 Jelsoft предприятия ООД SEO от vBSEO © 2009, Crawlability, Inc