![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Здрасти Im 'тичане на Windows Vista и аз не съм сигурен какво Айв прави и кога, но ми звук е заглушен постоянно ми обем икона в долния десен ми е на екрана, и ако аз играя с нещо добро зелената линия върнати и като тя трябва да направи, но аз нищо не чувам, малката икона говорител на клавиатурата обаче показва, заглушен, неговите червени и има кръст символ до него, както той би направил, ако ID превърнаха обем с иконата onscreen, обикновено със звука на както е в моя екран ще бъде синьо. му е по този начин, тъй като вчера му бе изключен напълно няколко пъти, но за стартиране на звук икона на екрана е включен, но на клавиатурата е заглушен. Дали някой има някакви идеи за това какво може да се случи и как тя може да бъде решен? Много благодаря Тара |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Каква клавиатура имаш? пък имат върху дисплея на действително борда Откъде знаеш му заглушен на дъската? просто невъзможен получи около главата ми, че abit съжалявам
Температурата вътре в този ябълков пай е над 1000 градуса. Ако се мно-го, A струя от разтопен bramley Apple ще се струя. Може Иди си; да отидем моя. Така или иначе, един от нас е захождането! Моята система: Мина
|
|
| |||
| |||
| му един HP Палата развлечения PC ..... на заглушите бутон е един от набор от малък докосване чувствителни buttuns работи в горната част на клавиатурата и те осветени в синьо ... Благодаря за всеки, който чете това и благодаря така много mrdaveyk за време, за да отговори на мен, но просто Айв сортирани проблема! е борбата с нея по цял ден, нищо, пишете на обществения форум, и аз го сортиране, типично! Направих System Restore и всички наред сега, аз трябваше да си на това първо, преди да извършите глупак за себе си публично! hehe ![]() Благодаря все пак! Тара |
|
| |||
| |||
| hehe радвам му прави с може да е имало dodgey обновяване
__________________ Температурата вътре в този ябълков пай е над 1000 градуса. Ако се мно-го, A струя от разтопен bramley Apple ще се струя. Може Иди си; да отидем моя. Така или иначе, един от нас е захождането! |