![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Nazdar Běžím na Windows Vista a já nejsem jistý, co IVE udělat a kdy, ale můj zvuk je trvale potlačena, můj objem ikonu v pravém dolním rohu obrazovky se na můj a když něco hrát i se zvukem zelená linka hopsá a stanoví, jak by mělo dělat, ale i slyšet nic, je jen málo ikonu reproduktoru na klávesnici však ukazuje utlumen, její červené a má kříž symbol vedle ní, protože by to udělat, když se obrátil id objem vypnutí se ikona na obrazovce, obvykle se zvukem jak je na mé obrazovce bude modrá. Tímto způsobem byla její včera, bylo jeho vypnutí kompletně několikrát, ale na startu se na obrazovce zobrazí ikona zvuku je ale na klávesnici je potlačena. nemá někdo má nějaké názory na to, co může mít stalo a jak to lze řešit? Děkuji Tara |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| klávesnice, co máš? to je mít na obrazovce zobrazí na skutečně palubě Jak víš, jeho utlumení na desce? dotírat dostat jen moje hlava kolem, že abit líto
Teplota uvnitř této jablečný koláč je přes 1000 stupňů. Pokud jsem mačkal ji proudu roztaveného Bramley jablko bude stříkat ven. Mohl jít svou cestou, by mohly jít dolu. Buď jak buď, jeden z nás jde dolů! Můj systém: Moje
|
|
| |||
| |||
| jeho HP Pavillion zábava PC ..... na tlačítko Mute je jedním ze souboru malý dotek citlivé buttuns běží v horní části klávesnice a theyre lit. v modré ... poděkovat každému, kdo si tuto a moc poděkovat za přijetí mrdaveyk čas na odpověď na mě, ale jen IVE setříděno problém! byl bojuje s ním celý den, nic, napište na veřejném fóru a i třídit, typické! Udělal jsem obnovení systému a všech jeho jemných hned bych si myslel, že v první před provedením blázna ze sebe veřejně! hehe ![]() Děkuji i tak! Tara |
|
| |||
| |||
| hehe rád udělal s jeho mohla představovat dodgey aktualizace
__________________ Teplota uvnitř této jablečný koláč je přes 1000 stupňů. Pokud jsem mačkal ji proudu roztaveného Bramley jablko bude stříkat ven. Mohl jít svou cestou, by mohly jít dolu. Buď jak buď, jeden z nás jde dolů! |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Vymazání informací z pevných disků natrvalo? | lcsaeteurn | Drives & Removable Media | 8 | 16. leden 2009 12:53 |
| Počítačové spí ... trvale? | evilspoon | Obecné Hardware Chat | 16 | 9. září 2008 17:29 |
| Útlum spuštění? | Město | Multimedia & Kodeky | 6 | 2. června 2008 13:50 |
| Vista Pack zvuk! | KanoakaVirus | Operační systémy Windows | 2 | 30. května 2008 20:24 |
| Přepne do průhled, nyní bez zvuku | ameyjah | Zvuk, Reproduktory & MP3 přehrávače | 16 | 22. března 2008 13:24 |
| Thread Nástroje | |
| |