μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Εξοπλισμός Υπολογιστών > Ήχος, Ηχεία & MP3 Players

Register

Windows Vista ήχου μόνιμα απενεργοποιημένο

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 30 Ιανουαρίου 2008, 04:54
Νέο Μέλος Ομάδα

Default Windows Vista ήχου μόνιμα απενεργοποιημένο

Γεια σου
Είμαι που λειτουργούν με Windows Vista και δεν είμαι σίγουρος τι IVE γίνει και όταν μου, αλλά ο ήχος είναι μόνιμα απενεργοποιημένο, μου όγκου εικονίδιο στην κάτω δεξιά της οθόνης μου και αν είναι για να παίξω κάτι με την πράσινη γραμμή ήχου αναπηδήσεις και ως που θα πρέπει να κάνει, αλλά τίποτα δεν ακούω, το μικρό εικονίδιο του ομιλητή στο πληκτρολόγιο ωστόσο δείχνει σίγαση, το κόκκινο και έχει ένα σταυρό σύμβολο δίπλα του, όπως θα έπρατταν εάν id στράφηκε ο όγκος εκτός οθόνης το εικονίδιο με, κανονικά με ήχο όπως είναι για την οθόνη μου θα ήταν μπλε.
αυτόν τον τρόπο την ήδη από χθες, το έχει κλείσει εντελώς, αλλά πολλές φορές κατά την εκκίνηση του ήχου εικονίδιο στην οθόνη, αλλά είναι σχετικά με το πληκτρολόγιο είναι απενεργοποιημένο.

Υπάρχει κάποιος που έχει ιδέες για το τι μπορεί να συμβεί και πώς μπορεί να λυθεί;

ευχαριστώ πολύ

Tara
Old 30 Ιανουαρίου 2008, 05:39
Ομάδα Δωρητών

τι πληκτρολόγιο έχεις;

Έχει μια οθόνη για την πραγματικότητα του σκάφους

Πώς το ξέρεις τη σίγαση στο ταμπλό; επίκλισης πάρετε μόνο γύρω από το κεφάλι μου ότι abit συγγνώμη

Το σύστημά μου: Ορυχείο

Processor (s):
διπλού πυρήνα AMD Athlon
Motherboard:
winfast 6600
Μνήμες:
3GB
Κάρτα γραφικών (ες):
MSI 8600GT
Κάρτα Ήχου:
ορισμένες φθηνές dx9 5,1
Hard Drive (s):
Optical Drive (s):
Υπόθεση / PSU:
Ψύξη:
Network / Internet:
Monitor (ες):
Cibox 1440 x 900
Operating System (s):
Vista
Old 30 Ιανουαρίου 2008, 05:52
Νέο Μέλος Ομάδα

its a HP Pavilion ψυχαγωγίας PC ..... το κουμπί σίγασης είναι ένα από μια σειρά από λίγο ευαίσθητη αφή buttuns λειτουργίας κατά μήκος του πάνω από το πληκτρολόγιο και theyre ανάβει με μπλε χρώμα ...

Ευχαριστώ για όποιον διαβάσει αυτό και ευχαριστώ πολύ για τη λήψη mrdaveyk προθεσμία για να απαντήσουν σε μένα, αλλά μόνο IVE ταξινομημένο το πρόβλημα! παλεύει με όλη μέρα, τίποτα δεν, να γράψει σε ένα δημόσιο βήμα και θ είδους, τυπικά! I did συστήματος και την αποκατάσταση όλων των πρόστιμο τώρα, θα έπρεπε να το είχα σκεφτεί ότι η πρώτη πριν από την πραγματοποίηση της ανόητος εγώ δημοσίως! hehe

Ευχαριστώ έτσι κι αλλιώς!
Tara
Old 30 Ιανουαρίου 2008, 10:40
Ομάδα Δωρητών

hehe ευτυχής που έγινε με τη

θα μπορούσαν να έχουν αποτελέσει dodgey ενημέρωση

Reply

Register
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.