manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Hardware > Zvuk, Speakers & MP3 Playeri

Register

Windows Vista trajno prigušen zvuk

Reply

Thread Tools
Old 30 siječanj 2008, 04:54
Novi član grupe

Default Windows Vista trajno prigušen zvuk

Bok
Im 'trčanje na Windows Vidik i Im' ne siguran što imam i kad završite, ali moje se trajno prigušen zvuk, moj volumen ikonu u donjem desnom dijelu zaslona nalazi se na moj i ako mi nešto igrati sa zvučnim zelenom linijom bounces i dolje onako kako bi trebao napraviti, ali ništa ne čujem, mali zvučnik ikonu na tipkovnici ipak pokazuje utišana, njene crvene i ima križ simbol pored nje, kao da će to učiniti ako id tokareno glasnoće sa ikonu onscreen, obično uz zvuk na jer je na mom ekranu bilo bi plava.
njegova je ovaj put od jučer, njegova je posve zatvorena nekoliko puta, ali na početni zvuk ikona na ekranu se nalazi na na tipkovnici, ali je utišana.

se bilo tko imati bilo koji ideja kako to ono što svibanj imati se dogodilo i kako ga mogu riješiti?

mnogo hvala

Tara
Old 30 siječanj 2008, 05:39
Donatorska Grupa

klavijatura što si dobio?

ona imaju na ekranu prikaz na zapravo pansion

Kako znaš njegove utišana na brodu? pravedan licemjerje dobiti oko moje glave da abit žao

My System: Moj

Procesor (i):
AMD Athlon dual core
Matične ploče:
winfast 6600
RAM memorija:
3gb
Grafička kartica (e):
MSI 8600GT
Sound Card:
neki jeftini dx9 5,1
Tvrdi disk (i):
Optički pogon (e):
Case / PSU:
Hlađenje:
Network / Internet:
Monitor (e):
Cibox 1440 x 900
Operacijski sustav (e):
Vista
Old 30 siječanj 2008, 05:52
Novi član grupe

njen jedan HP Paviljon zabava PC je mutav ..... gumb je jedan od niza sitnih touch sensitive buttuns izvodi preko vrhu tipkovnice i oni lit u plavo ...

hvala za sve one koji čitaju ovo i toliko mrdaveyk hvala za uzimanje vremena da odgovorite na mene, ali imam samo redaju problem! bori se s njom cijeli dan, ništa, pišite na javnom forumu, a ja ga razvrstati, tipično! Ja sam System Restore i njegove sve u redu sada, i trebala bi imati misao od taj prvi prije donošenja javno budalu od sebe! hehe

hvala svejedno!
Tara
Old 30 siječanj 2008, 10:40
Donatorska Grupa

hehe drago mi je učinio sa svojim

mogli su dodgey ažurirati

Reply

Register

Bookmarks

Slične teme
Nit Temu Započeo Forum Odgovori Zadnji Post
Brisanje informacija trajno isključivanje tvrdih diskova? lcsaeteurn Drives & Izmjenjivi mediji 8 16 siječanj 2009 12:53
Computer spava ... trajno? evilspoon General Hardware Chat 16 9. rujna 2008 17:29
Utišana pokretanju? Grad Multimedija i kodeci 6 2. lipnja 2008 13:50
Vidik zvuk Pack! KanoakaVirus Windows Operating Systems 2 30. svibanj 2008 20:24
Prebacili na vidik, sada nema zvuka ameyjah Zvuk, Speakers & MP3 Playeri 16 22. ožujak 2008 13:24
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.