![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Bok Im 'trčanje na Windows Vidik i Im' ne siguran što imam i kad završite, ali moje se trajno prigušen zvuk, moj volumen ikonu u donjem desnom dijelu zaslona nalazi se na moj i ako mi nešto igrati sa zvučnim zelenom linijom bounces i dolje onako kako bi trebao napraviti, ali ništa ne čujem, mali zvučnik ikonu na tipkovnici ipak pokazuje utišana, njene crvene i ima križ simbol pored nje, kao da će to učiniti ako id tokareno glasnoće sa ikonu onscreen, obično uz zvuk na jer je na mom ekranu bilo bi plava. njegova je ovaj put od jučer, njegova je posve zatvorena nekoliko puta, ali na početni zvuk ikona na ekranu se nalazi na na tipkovnici, ali je utišana. se bilo tko imati bilo koji ideja kako to ono što svibanj imati se dogodilo i kako ga mogu riješiti? mnogo hvala Tara |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| klavijatura što si dobio? ona imaju na ekranu prikaz na zapravo pansion Kako znaš njegove utišana na brodu? pravedan licemjerje dobiti oko moje glave da abit žao
Temperatura unutar ovog jabuka pita je preko 1000 stupnjeva. Ako sam ga provući, a mlazom rastopljen bramley jabuka će mlaz vode vanjska strana. Mogao idite; mogao ići mina. Bilo kako bilo, jedan od nas ide dolje! My System: Moj
|
|
| |||
| |||
| njen jedan HP Paviljon zabava PC je mutav ..... gumb je jedan od niza sitnih touch sensitive buttuns izvodi preko vrhu tipkovnice i oni lit u plavo ... hvala za sve one koji čitaju ovo i toliko mrdaveyk hvala za uzimanje vremena da odgovorite na mene, ali imam samo redaju problem! bori se s njom cijeli dan, ništa, pišite na javnom forumu, a ja ga razvrstati, tipično! Ja sam System Restore i njegove sve u redu sada, i trebala bi imati misao od taj prvi prije donošenja javno budalu od sebe! hehe ![]() hvala svejedno! Tara |
|
| |||
| |||
| hehe drago mi je učinio sa svojim mogli su dodgey ažurirati
__________________ Temperatura unutar ovog jabuka pita je preko 1000 stupnjeva. Ako sam ga provući, a mlazom rastopljen bramley jabuka će mlaz vode vanjska strana. Mogao idite; mogao ići mina. Bilo kako bilo, jedan od nas ide dolje! |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Brisanje informacija trajno isključivanje tvrdih diskova? | lcsaeteurn | Drives & Izmjenjivi mediji | 8 | 16 siječanj 2009 12:53 |
| Computer spava ... trajno? | evilspoon | General Hardware Chat | 16 | 9. rujna 2008 17:29 |
| Utišana pokretanju? | Grad | Multimedija i kodeci | 6 | 2. lipnja 2008 13:50 |
| Vidik zvuk Pack! | KanoakaVirus | Windows Operating Systems | 2 | 30. svibanj 2008 20:24 |
| Prebacili na vidik, sada nema zvuka | ameyjah | Zvuk, Speakers & MP3 Playeri | 16 | 22. ožujak 2008 13:24 |
| Thread Tools | |
| |