kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógép hardver > Hang, Felszólaltak & MP3 lejátszók

Register

Windows Vista hang végleg elnémul

Reply

Téma eszközök
Old Január 30, 2008, 04:54
Új tag Csoport

Default Windows Vista hang végleg elnémul

Szia
I'm running on Windows Vista és nem vagyok biztos benne, mi történik, és ha ive de a hang végleg elnémul, a hangerő ikont a jobb alsó az én képernyőn van, és ha játszom valamit az egészséges zöld vonal bounces és le, ahogy kellene, de nem hallok semmit, a kis hangszóró ikon a billentyűzet azonban azt mutatja, tompa, a vörös és a kereszt jelét következő rá, hogy tegyek, ha id fordult a hangerő le a képernyőn megjelenő ikon, általában a hang mivel ez az én képernyőn lenne kék.
annak módja, mivel ez volt tegnap, hogy leállították teljesen többször is, de induláskor a hang ikon van a képernyőn, hanem a billentyűzet elnémul.

csinál akárki volna valami ötleted, hogy mi is történt, és hogyan lehet megoldani?

sok köszönet

Tara
Old Január 30, 2008, 05:39
Donor Group

milyen billentyűzet van?

és nem a képernyőn jelenik meg a ténylegesen fórumon

Honnan tudod, hogy elnémítja a fórumon? Csak vidám kap a fejem körül, hogy az Abit bocs

My System: Enyém

Processzor (ok):
AMD Athlon kétmagos
Alaplap:
winfast 6600
RAM memória:
3GB
Grafikus kártya (k):
MSI 8600GT
Hangkártya:
Néhány olcsó dx9 5,1
Merevlemez (ek):
Optikai meghajtó (k):
Case / tápegység:
Hűtés:
Hálózat / Internet:
Monitor (ok):
Cibox 1440 x 900
Operációs rendszer (ek):
Vista
Old Január 30, 2008, 05:52
Új tag Csoport

a HP Pavilion szórakoztató PC ..... a némítás gombot, az egyik egy kis touch érzékeny buttuns fut az egész tetején a billentyűzetet és theyre kék ég ...

köszönöm, aki olvassa ezt, és köszönöm tehát sok mrdaveyk való ideje, hogy engem választ, de csak ive rendezve a probléma! nem harcol vele minden nap, nem, írj egy nyilvános fórum, és én ezt a fajta tipikus! Én a rendszer-visszaállítás és most minden szép, azt gondoltam volna, hogy először mielőtt bolondnak magamat nyilvánosan! hehe

egyébként köszönöm!
Tara
Old Január 30, 2008, 10:40
Donor Group

hehe örülök, hogy végeztem

lehetett volna egy dodgey frissítés

Reply

Register

Könyvjelzõk

Hasonló szálak
Szál Thread Starter Fórum Válaszok Utolsó hozzászólás
Törlése információt merevlemezek állandóan? lcsaeteurn Drives & Removable Media 8 16. január 2009 12:53
Számítógép alszik ... állandóan? evilspoon Általános fémáru Chat 16 9. Szeptember 2008 17:29
Elnémítva Indítópult? Város Multimédia és kodekek 6 2. június 2008 13:50
Vista hang Pack! KanoakaVirus A Windows operációs rendszerek 2 30. május 2008 20:24
Áttért a kilátás, most nincs hang ameyjah Hang, Felszólaltak & MP3 lejátszók 16 22. március 2008 13:24
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.