![]() |
|
| |||
| |||
| הי אני מופיעה ב-Windows Vista ואני לא בטוח מה לעשות ומתי ive אבל הקול שלי הוא מושתק באופן קבוע, את סמל עוצמת הקול של הימנית התחתונה של המסך שלי הוא על ואם אני משחק עם משהו נשמע הירוק חזר מעלה למטה כפי שהוא אמור לעשות, אבל אני שומע כלום, את שפת אם סמל קטן על המקלדת אולם מופעים מושתק, שלה יש אדום ליד הסימן לעבור אותו כפי שהוא היה עושה אם מזהה הפכו את נפח הסתלק את הסמל על המסך, בדרך כלל, עם קול ב כפי שהוא נמצא על המסך שלי יהיה כחול. זו הייתה הדרך שלה מאז אתמול, שלו היה כבה לגמרי, אבל כמה פעמים על סמל ההפעלה קול על המסך אלא על המקלדת הוא מושתק. האם מישהו יש לך רעיונות על מה שקרה יכול להיות וכיצד ניתן לפתור את זה? Many thanks Tara |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| איזה מקלדת יש לך? האם יש את זה על המסך המוצגים בפועל על הסיפון איך אתה יודע את מושתק על ההנהלה? רק צביעות לקבל את הראש כי סביב abit מצטער
|
| |||
| |||
| את ביתן של HP בידור במחשב ..... להשתיק את לחצן אחד של קבוצה קטנה של מגע רגיש buttuns להופיע ברחבי העליון של לוח המקשים ו theyre מוארים בצבע כחול ... תודה עבור כל מי לקרוא את זה ואת mrdaveyk תודה רבה על שהקדשת זמן לענות לי אבל רק ive מיון הבעיה! היה נלחם עם זה כל היום, שום דבר, לכתוב על הפורום הציבורי ואני מעין זה, הטיפוסי! עשיתי שחזור המערכת ואת הכל בסדר עכשיו, אני צריך לחשוב על זה הראשון, לפני שתבצע את עצמי בפומבי טיפש! hehe ![]() תודה בכל אופן! Tara |
|
| |||
| |||
| hehe שמח לעשות את שלה עם יכול היה dodgey עדכון
__________________ את הטמפרטורה בתוך פאי תפוחים הוא מעל 1000 מעלות. אם אני לסחוט אותו, א הסילון של נמס bramley Apple יהיה להשפריץ החוצה. ללכת בדרך שלך; יכול ללכת שלי. כך או כך, אחד מאתנו הולך למטה! |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| מחיקת מידע מחוץ כוננים קשיחים לצמיתות? | lcsaeteurn | כוננים & נשלפת | 8 | 16th ינואר 2009 12:53 |
| מחשב ישן ... לצמיתות? | evilspoon | כללי חומרה צ 'אט | 16 | 9 ספטמבר 2008 17:29 |
| מושתק הפעלה? | עיר | מולטימדיה רכיבי Codec | 6 | 2nd יוני 2008 13:50 |
| Vista Pack קול! | KanoakaVirus | מערכות ההפעלה Windows | 2 | ה -30 במאי 2008 20:24 |
| עברת כדי Vista, עכשיו לא נשמע | ameyjah | סאונד, רמקולים נגני MP3 & | 16 | 22 מרץ 2008 13:24 |
| שרשרת כלים | |
| |