![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Labas Aš "Windows Vista" ir "Aš nežinau, ką daryti, ir IVE kai bet mano garsas nuolat išjungtas, mano apimtis piktogramos apatiniame dešiniajame mano ekrano yra, ir jeigu aš groju kažką gero žaliąją liniją iki atsitikimų ir nustatyta, kaip reikėtų daryti, bet aš išgirsti nieko, šiek tiek garsiakalbio piktogramą ant klaviatūros Tačiau matyti, garsas, jo raudona ir kryžiaus simbolis šalia jos, kaip tai padaryti, jei numeris pasirodė tūris ne su piktograma ekrane, paprastai garsas nes mano ekrane būtų mėlyna. jos buvo tai nuo vakar taip, jos buvo visiškai uždarytas keletą kartų, bet paleidus garso piktogramą ekrane yra, bet klaviatūra yra uždaryta. Ar kas nors kokių nors idėjų, ką galėjo atsitikti ir kaip ji gali būti išspręsta? ačiū Tara |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Kas klaviatūra Ar turite? ji neturi ekrane rodyti faktiškai lenta Kaip žinote, jo garsas ant lentos? just cant get my head aplink, kad abit Atsiprašau
Viduje šios obuolių pyragas temperatūra yra daugiau kaip 1000 laipsnių. Jei aš išspausti tai, išlydytos Bramley obuolių Jet bus squirt out. Ar eiti savo keliu, gali pereiti minų. Bet kuriuo atveju, vienas iš mūsų yra going down!! Mano sistema: Mano
|
|
| |||
| |||
| jo HP Pavilion Entertainment PC ..... Mute mygtukas yra viena iš mažai paliesti nustatyti jautrių buttuns einančia per klaviatūrą ir theyre apšviestos mėlynai viršų ... Ačiū visiems, kurie skaito šį ir thankyou so much mrdaveyk kad radote laiko atsakyti į mane, bet IVE tik surūšiuoti problema! kovoja su juo visą dieną, nieko parašyti apie visuomenės forumą ir aš rūšiuoti, tipiškas! Aš System Restore ir jos visos baudos dabar turėčiau turėti minties, kad pirmiausia prieš priimant į save kvailys viešai! hehe ![]() Ačiū anyway! Tara |
|
| |||
| |||
| hehe malonu jos padaryta galėjo dodgey atnaujinimas
__________________ Viduje šios obuolių pyragas temperatūra yra daugiau kaip 1000 laipsnių. Jei aš išspausti tai, išlydytos Bramley obuolių Jet bus squirt out. Ar eiti savo keliu, gali pereiti minų. Bet kuriuo atveju, vienas iš mūsų yra going down!! |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Ištrinti informacija išjungti kietuosius diskus visam laikui? | lcsaeteurn | Drives & Removable Media | 8 | 16 sausis 2009 12:53 |
| Kompiuterių miega ... nuolat? | evilspoon | General Hardware Chat | 16 | 9 rugsėjis 2008 17:29 |
| Mažo paleisties? | Didmiestis | Multimedia & Codecs | 6 | 2 birželis 2008 13:50 |
| Vista garso Pack! | KanoakaVirus | Windows "operacinės sistemos | 2 | Gegužė 30, 2008 20:24 |
| Perjungiamas į Vista, dabar nėra garso | ameyjah | Sound, Speakers & MP3 Players | 16 | Kovas 22, 2008 13:24 |
| Temos įrankiai | |
| |